Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Portāls: Barcelona uz divām sezonām vēlas noīrēt Neimaru

Spānijas futbola grands Barcelona paziņojis, ka vēlas uz diviem gadiem noīrēt Neimaru no Francijas kluba Parīzes Saint-Germain (PSG), bet pēc šī perioda labprāt arī izpirktu tiesības uz futbolistu, vēsta portāls sports.ru.

Barcelona šajos divos gados apņemas izmaksāt spēlētājam algu, kā arī samaksāt 8,5 miljonus lielo īres maksu par katru gadu. Šādu pašu summu par Filipes Koutinju īri PSG maksās arī Minhenes Bayern, kuras rindām nesen pievienojās Brazīlijas futbolists.

Iepriekš PSG jau paziņoja, ka nepiekritīs viena gada īres līgumam, jo klubs nav pārliecināts, ka Barcelona pēc vienas sezonas spētu pilnībā izpirkt spēlētāju no Parīzes vienības.

PSG paredz, ka Barcelona lūgs Francijas klubu sadalīt lielo naudas summu vairākos maksājumos, kas, protams, neapmierina Parīzes komandu.

Paredzams, ka divu gadu īres līgumus dotu Barcelona vienībai ilgāku laiku, lai atrastu visu nepieciešamo summu, lai izpirktu Neimaru.

PSG Neimaru iegādājās 2017.gadā, kad viņš no Spānijas granda Barcelona pārnāca par rekorda summu 222 miljoniem eiro, tomēr jau labu laiku futbolists skaidri licis noprast, ka vēlas atgriezties bijušajā komandā.

Pēc spēlētāja paziņojuma par vēlmi pamest klubu, lielāko interesi par viņu izrādījusi tieši bijusī komanda Barcelona, bet cīņā par futbolista pakalpojumiem nesen iesaistījās arī Barselonas vienības sīvākā konkurente Madrides Real.

Skaidrība par Neimara likteni varētu būt tuvākajā laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi