Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Portugāļu zvaigzne Ronaldu Real klubam gadā prasa 18 miljonus eiro

Spānijas futbola kluba Madrides Real portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu gadā vēlas pelnīt vismaz 18 miljonus eiro (12,65 miljonus latu), vēsta spāņu sporta laikraksts Marca.

Laikraksts uzzinājis, ka šādu summu Ronaldu prasa sarunās par līguma pagarināšanu, turklāt Ronaldu papildus vēloties 60 līdz 100 procentus no komercdarījumu ieņēmumiem, kuros izmantots viņa tēls.

Cita spāņu sporta avīze AS pirmdien ziņoja, ka Ronaldu un Real savstarpējās sarunas par jaunu līgumu nonākušas strupceļā, bet kluba prezidents Florentino Peress reaģēja, noraidot runas, ka Ronaldu nevēloties pagarināt līgumu.

"Informācija, ka mums nesokas sarunas par jauno līgumu, ir nepatiesa," izteicies Peress. "Nevēlos ieslīgt papildu detaļās, bet nezinām, vai līgumu ar Ronaldu pagarināsim rīt, parīt vai aizparīt, taču sarunas noteikti nav iestrēgušas."

"Esmu jau agrāk teicis, ka Ronaldu ir pasaules labākais futbolists, tāpēc viņam jābūt visapmaksātākajam. Viņam ar Real vēl ir divu gadu līgums, un vēlamies, lai viņš paliek mūsu vienībā līdz pat savas karjeras beigām," sacījis Peress.

Madrides kluba prezidents atklājis, ka tic - Ronaldu paliks Real rindās un palīdzēs vienībai atkal kļūt par spēcīgāko Eiropā.

Futbolista līgums beigsies 2015.gadā. Madrides klubs šobrīd ved pārrunas ar Ronaldu par jaunu vienošanos, kas būtu spēkā līdz 2018.gadam.

Pašlaik 28 gadus vecais futbolists šosezon 55 spēlēs guva tikpat vārtu un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja komandas biedriem.

Real šajā sezonā nespēja nosargāt pērn iegūto Spānijas čempiontitulu, piekāpjoties Barcelona vienībai un čempionāta kopvērtējumā ierindojoties otrajā vietā.

Madrides vienība šosezon neizcīnīja nevienu trofeju, jo UEFA Čempionu līgas pusfinālā divu spēļu summā piekāpās Vācijas vienībai Dortmundes Borussia, kā arī Spānijas Karaļa kausa finālā zaudēja citam Madrides klubam Atletico.

Kā ziņots, Real ir galvenā trenera meklējumos, jo pēc šīs sezonas portugāļu speciālists Žozē Mourinju izlēmis atgriezties Anglijas klubā Londonas Chelsea.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi