Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Premjerlīgas vienība Fulham kausa mačā zaudē ceturtās līgas komandai

Negaidītu zaudējumu Anglijas Līgas kausa izcīņā otrdien piedzīvoja premjerlīgas vienības Londonas Fulham futbolisti, kas otrās kārtas mačā ar 0:2 (0:1) viesos atzina pēc spēka ceturtās līgas (League Two) kluba Crawley Town pārākumu.

"Fulham" jau pirmajā puslaikā nonāca iedzinējos ar 0:1, kad 16.minūtē precīzs sitiens padevās Tomam Nikolsam. Otrajā puslaikā mājinieki guva arī otros vārtus - 49.minūtē ar rezultatīvu sitienu 2:0 panāca Džeimss Balagizi.

"Crawley Town" vienība, kuras galvenais treneris no šīs sezonas ir bijušais "Fulham pussargs Kevins Betsijs, pēc spēka ceturtajā līgā šosezon piecos mačos izcīnījusi tikai vienu punktu un atrodas izkrišanas zonā, kamēr "Fulham" pēc sestdien gūtā panākumu pret "Brentford" ir septītajā vietā premjerlīgā.

Salīdzinājumā ar 3:2 uzvaru pār "Brentford", "Fulham" komandas galvenais treneris Marko Silva veica desmit spēlētāju maiņas.

"Fulham" kļuvusi par trešo premjerlīgas vienīgu, kas pēdējos gados zaudējusi "Crawley Town" - pirms tam neveiksmes pret pastarīti piedzīvoja arī Noridžas "City" un Līdsas "United".

"Fulham" līdz ar neveiksmi kļuva par pirmo premjerlīgas komandu, kas šosezon zaudējusi Līgas kausā.

Tikmēr vien pēcspēles 11 metru sitienu sērijā vietu nākamajā kārtā sev nodrošināja "Bournemouth" , kas pamatlaikā cīnījās neizšķirti 2:2 ar pēc pagājušās sezonas premjerlīgu atstājušo Noridžas "City". Uzvarētāju noskaidrošanas sitienu sērijā "Bournemouth" bija pārāka ar 5:3.

Tāpat "pendeļu" sērijā uzvaru ar 3:1 pret ceturtās līgas klubu Stokportas "County" svinēja Lesteras "City". Pamatlaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem.

Savukārt pārliecinošākās uzvaras otrās kārtas mačos svinēja premjerlīgas klubi "Southampton" un "Nottingham Forest", ar 3:0 attiecīgi uzvarot Kembridžas "United" no trešās pēc spēka līgas un "Grimsby Town" no ceturtās līgas, bet Birmengemas "Aston Villa" ar 4:1 pieveica Boltonas "Wanderers" (trešā pēc spēka līga).

Otrās kārtas atlikušās spēles tiks aizvadītas šodien un no premjerlīgas vienībām laukumā dosies Ņūkāslas "United", Braitonas un Havas "Albion" un Līdsas "United".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi