Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

PSG sezonu sāk ar uzvaru; fani aicina Neimaru pamest komandu

Francijas futbola grands Parīzes Saint-Germain (PSG) svētdien ar uzvaru iesāka 2019./20.gada sezonu, kamēr kluba lielākā zvaigzne Neimars tribīnēs varēja lasīt fanu plakātus, kuri aicināja spēlētāju pamest komandu.

PSG sezonas pirmajā mačā ar 3:0 (1:0) droši pieveica Nimes vienību.

Mača rezultātu 24.minūtē atklāja Edinsons Kavani, kurš bija precīzs, izpildot soda sitienu, kas tika piešķirts, jo Nimes aizsargs soda laukumā nospēlēja ar roku. 56.minūtē Kiljans Mbapē ar sitienu no aptuveni desmit metriem panāca 2:0, bet 13 minūtes vēlāk gala vārdu teica Anhels di Marija, kurš tāpat kā Mbapē, bija precīzs no tuvas distances.

Lai arī iepriekš jau bija zināms, ka laukumā nedosies kluba superzvaigzne Neimars, futbolistam spēli raugoties no malas, bija iespēja arī palasīt fanu domas uz viņu veidotajiem plakātiem. Saukļi, kas uz tiem bija uzrakstīti, aicināja futbolistu pamest komandu.

Pēc izcīnītās uzvaras PSG ar vienu uzvaru pēc pirmās kārtas ieņem pirmo vietu līgas tabulā, tomēr pie panākumiem tikušas vēl astoņas vienības.

Savukārt pēc spēles neviens no PSG pārstāvjiem nespēja komentēt Neimara situāciju.

Vienības galvenais treneris Tomass Tuhels sarunā ar televīzijas kanālu "Canal+" atklāja, ka viņam nav nekādu jaunumu par Neimara iespējamo došanos uz citu klubu, bet turpmāko komandas spēli nāksies veidot bez futbolista.

Līdzīgās domās bija arī Mbapē. "Nemelošu - komanda vairs nav tāda kā iepriekš. Redzēsim, kas notiks ar Neimaru," teica Francijas futbolists.

Jau vēstīts, ka interese par Neimaru ir arī Madrides Real (iepriekš par viņa nākamo mājvietu tika piesaukta bijusī vienība Barcelona), kas nozīmēs, ka par futbolistu patlaban cīnās divas vadošās Spānijas komandas. Barcelona ir gatava uz Parīzi sūtīt Filipi Koutinju, kā arī šķirties no prāvas naudas summas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi