Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Real triumfē Spānijā, Mesi labo 40 gadus vecu rekordu

Par Spānijas čempionvienību futbolā trešdien pēc trīs gadu pārtraukuma kļuva Madrides Real. Čempionu titulu Real futbolisti nodrošināja pēc tam, kad ar 3:0 izbraukumā pieveica Bilbao Athletic vienību.

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem šajā cīņā guva Gonsalo Igvains, Mesuts Ezils un Krištianu Ronaldu. Pēc uzvaras Madrides Real kluba pārstāvji kļuvuši saviem konkurentiem nesasniedzami.

Ambiciozā portugāļu trenera Žozē Mourinju vadītā Real komanda Spānijas čempionātā triumfēja pirmo reizi kopš 2007./2008.gada sezonas, bet kopumā tā tagad izcīnījusi 32 titulus.

Tikmēr citā spēlē trešdien gandrīz 40 gadus vecu rekordu izdevās labot iepriekšējo trīs sezonu sezonu spēcīgākās komandas Barcelona argentīniešu superzvaigznei Lionelam Mesi. Mačā pret Malaga vienību Mesi guva trīs vārtus, palīdzot Barcelona izcīnīt pārliecinošu uzvaru savā laukumā ar 4:1.

Šosezon Mesi visos turnīros kopumā tagad ir guvis 68 vārtus, līdz ar to viņš pārspēja vācu leģendas Gerda Millera rekordu vienas sezonas laikā gūto vārtu skaita ziņā. 1972./1973.gada sezonā Millers kopumā izcēlās ar 67 precīziem sitieniem.

Kopvērtējumā divas kārtas pirms čempionāta noslēguma Madrides Real ieņem pirmo vietu ar 94 punktiem 36 spēlēs, bet Barcelona ar 87 punktiem atrodas otrajā pozīcijā. Trešajā vietā ar 58 punktiem atrodas Valencia, kas trešdien savā laukumā ar 4:0 pieveica Osasuna komandu, bet ceturtā ar 55 punktiem ir Malaga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi