Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

RFS spraigā mačā izrauj uzvaru pār Metta/LU

SynotTip Latvijas futbola virslīgas mačā svētdien RFS ar rezultātu 3:2 (1:2) aizraujošā cīņā savā laukumā apspēlēja Metta/Latvijas Universitātes komandu, kaut vēl 15 minūtes pirms dueļa beigām atradās iedzinējos.

Mačs iesākās ļoti aizraujoši un rezultatīvi. Vispirms 14.minūtē pēc stūra sitiena ar galvu Gatis Kalniņš vadībā izvirzīja Metta/LU, tomēr 21.minūtē Daniils Ulimbaševs panāca izlīdzinājumu 1:1, bet vēl pēc 12 minūtēm pretuzbrukumā Latvijas izlases kandidāts Dāvis Indrāns atguva viesiem vadību 2:1.

Turpinājumā mačā pārsvars piederēja RFS komandai, un 75.minūtē tā panāca 2:2, kad Leonīds Koveļs lieliski piespēlēja vārtu priekšā Ulimbaševam, kuram vien atlika ieraidīt bumbu tukšos vārtos.

Savukārt uzvaru RFS izrāva 88.minūtē, kad soda laukumā krita Ulimbaševs un sekojošo 11 metru soda sitienu realizēja Igors Kozlovs. Par šo epizodi gan Metta/LU komanda izrādīja lielu neapmierinātību, uzskatot, ka Ulimbaševs ir simulējis.

Ja vēl nesen RFS komanda kopvērtējumā bija priekšpēdējā, pēdējos divos mačos tā guvusi divas uzvaras, jo pirms nedēļas ar 2:1 pārspēja virslīgas debitanti Babīte/Dinamo.

Abu svētdienas pretinieku pirmā apļa duelī aprīļa sākumā ar 3:1 uzvarēja Metta/LU, taču pēc tam Latvijas kausa ceturtdaļfinālā RFS revanšējās ar 1:0.

Virslīgas desmitā kārta sākās piektdien, kad Liepāja/Mogo viesos Piņķu stadionā ar 2:1 uzvarēja Babīte/Dinamo komandu, savukārt sestdien divos intriģējošos dueļos Jelgava mājās ar 1:0 uzvarēja Ventspili, bet Riga savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Spartaku.

Virslīgas kopvērtējuma vadībā ar 21 punktu atrodas Jūrmalas Spartaks komanda, kam ar 19 punktiem seko Liepāja/Mogo. Tikmēr 18 punktus ieguvusi Jelgava, bet ar 16 punktiem tai seko Riga, no kuras par diviem punktiem atpaliek Ventspils, bet vēl tikai vienu punktu mazāk tagad ir RFS.

Tikmēr Metta/LU vienība ar astoņiem punktiem ir septītā, bet turnīra tabulu noslēdz Babīte/Dinamo, kas tikusi pie diviem punktiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi