Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ronaldu: Gribu nākamgad ar Portugāli kļūt par Eiropas čempionu

Viens no pasaulē labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu kopā ar Portugāles izlasi nākamgad vēlas kļūt par Eiropas čempionu, izteicās pats spēlētājs.

Pašlaik 30 gadus vecais Ronaldu savā klubu karjerā izcīnījis visas nozīmīgākās trofejas - kļuvis par Anglijas un Spānijas čempionu, triumfējis UEFA Čempionu līgā un trīs reizes ieguvis pasaules labākā spēlētāja balvu jeb Ballon d'Or.

"Klubu un individuālajā līmenī esmu ieguvis visas trofejas," uzsvēra Ronaldu, kurš otrdien saņēma savu ceturto Zelta futbolzābaku karjerā, kas pienākas Eiropas futbola līgu rezultatīvākajam spēlētājam. "Tomēr neesmu ieguvis nevienu trofeju ar nacionālo izlasi."

Vēl 2004.gada Eiropas čempionātā, kas notika tieši Portugālē, mājiniekiem ar tolaik vēl par jauno talantu uzskatīto Ronaldu izdevās sasniegt finālu, taču nācās piekāpties Grieķijas priekšā. Savukārt 2006.gada Pasaules kausā Portugāle sasniedza pusfinālu, to pašu paveicot arī 2012.gada Eiropas čempionātā.

"Uzvara Eiropas čempionātā būtu kā virsotne manā lieliskajā karjerā. Tieši uz to es ceru. Cerams, 2016.gads kļūs par īsto. Mums ir labs treneris un lielisks federācijas prezidents, kā arī izlasē šobrīd ienāk vairāki jaunie futbolisti, kuri mums palīdz virzīties pareizajā virzienā," pauda Ronaldu.

Kā zināms, Portugāles valstsvienībai izdevās triumfēt Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra I apakšgrupā.

Tāpat Ronaldu atklāja, ka labprāt savu karjeru noslēgtu Spānijas grandā Madrides Real, kur viņš spēlē pašlaik, lai gan nereti izskanējušas spekulācijas, ka viņš varētu atgriezties titulētajā Anglijas vienībā Mančestras United.

"Mans pašreizējais līgums ar Real noslēgsies, kad man būs 33 gadi. Jau iepriekš esmu teicis, ka mans sapnis ir noslēgt karjeru Madridē. Man tagad ir 30 gadi, bet vēlos spēlēt vēl piecus sešus gadus. Tomēr, ja man būs iespējams spēlēt līdz 40 gadiem, to arī darīšu. Real klubā jūtos labi, mani šeit vajag un vēlos tādā garā arī turpināt," piebilda Ronaldu.

Kā zināms, Ronaldu pirms divām nedēļām guva savus 500.vārtus karjerā, palīdzot Real izcīnīt uzvaru UEFA Čempionu līgas grupu turnīra mačā.

Tāpat Ronaldu guva 323.vārtus Real labā, panākot leģendāro spāni Raulu, kurš Madrides kluba rindās aizvadījis par vismaz 400 mačiem vairāk nekā portugālis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi