Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rudigers Abramčiks: grūti būt vadībā ar rezultātu 3:0

Pēc uzvaras 3:2 Rīgā pār LMT Virslīgas vicelīderiem Skonto futbolistiem Liepājas Metalurgs galvenais treneris Rudigers Abramčiks īpaši bija gandarīts par pirmo puslaiku, kurā komanda 12 minūšu laikā guva trīs vārtus.

«Pirmais puslaiks man patika, jo spēlētāji laukumā darbojās tieši tā, kā pirms mača bijām runājuši. Otrajā puslaikā vairs situācija nebija tik spoža, turklāt varēja redzēt, ka savās valstsvienībās šonedēļ spēlējošie futbolisti tomēr ir saguruši,» Rudigera Abramčika sacīto Dienai pavēstīja Skonto preses sekretārs Andris Ondzulis. «Patiesībā ir grūti būt vadībā ar rezultātu trīs pret nulle. Pārtraukumā teicu puišiem, ka spēles otrais puslaiks sākās ar rezultātu nulle pret nulle. Teicu, ka mums ar šādu rezultātu ir arī jādodas mājup.»

Skonto galvenais treneris Pols Ešvorts pateicās futbolistiem par parādīto raksturu: «Mača sākumā izmēģinājām jaunu spēles shēmu, taču pēc ielaistajiem trīs vārtiem to nācās mainīt. Mums ir notikušas nopietnas izmaiņas vidējā līnijā — [Andrejs] Perepļotkins un [Viktors] Morozs spēlē citos klubos, savukārt [Aleksandrs] Cauņa, [Aleksejs] Višņakovs un [Igors] Semjonovs ir savainoti. Vēl nākas pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Jāatzīst, ka pēc rezultāta nulle pret trīs atgūties ir ļoti grūti, taču varu tikai paslavēt savus spēlētājus par parādīto raksturu, kā arī cīņu līdz pat mača beigām.»

Vaicāts par Skonto jaunpienācēja Brazīlijas pussarga Lorensu parādīto sniegumu, Ešvorts atzina, ka futbolists savā debijas spēlē laukumā izskatījās labi, tomēr futbolistam vēl ir jāiegūst labāka fiziskā forma: «Sīkāk par viņa sniegumu varēs spriest pēc trīs četrām spēlēm,» piebilda Ešvorts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi