Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Skonto futbolisti centīsies pārtraukt neveiksmju sēriju Ventspilī

Laukuma saimnieki FK Ventspils futbolisti būs ar sezonā pirmā zaudējuma nastu plecos, bet Skonto no Rīgas ieradīsies ar uzvarētāju emocijām un atjaunotu pārliecību. Šādā noskaņojumā ceturtdien LMT virslīgas 16.kārtas spēlē Ventspilī laukumā dosies favorīti. Tiešraide pulksten 19.40 LTV7. "Svarīga, protams, taču tā ir tikai viena spēle," Skonto uzbrucējs Kristaps Blanks uzsvēra, ka pēc uzvaras pār Metalurgu neviens mākoņos nelidinās.

Turnīra tabulā abas komandas šķir četri punkti, taču trešajā vietā esošajam Skonto ir spēle rezervē. "Ļoti svarīgi, kuri pirmie gūs vārtus, jo tad otriem būs jāmaina spēle," viens no iepriekšējās kārtas varoņiem (rezultatīva piespēle un nopelnīta "pendele") Blanks atkārtoja futbolā labi zināmo patiesību. "Kas Ventspilī spēlēs, gan nav prognozējams. Regulāri maina sastāvu. Taču mūsu mērķis nemainās — braucam uzvarēt!" Visjaunāko laiku vēsture skontiešus gan nelutina. FK Ventspils laukumā nav uzvarēts kopš 2005.gada sezonas starta (3:1). Kopš tā laika mājinieki triumfējuši piecas reizes, bet divreiz spēlēts neizšķirti (vārti 12-5). Skontiešiem nepalīdzēs pussargs Aleksandrs Cauņa, kuram mēnesi jādziedē ceļgala savainojums. Citiem lielu likstu neesot. Iespējams, Skonto sāks teju tādā pašā sastāvā kā iepriekšējā kārtā. Citādi varētu būt ar FK Ventspils, kas zaudēja Dinaburg 0:1. Lai gan galvenais treneris Romāns Grigorčuks bija gandarīts par spēles kvalitāti, kā uz delnas rēgojās arī neizmantotās vārtu gūšanas iespējas: "Žēl, ka neguvām vārtus no tik labām situācijām, bet cik ilgi pārdzīvosi? Pret Skonto jābūt gataviem!" FK Ventspils joprojām ir robi aizsardzībā. Trenējas, bet vēl neesot gatavs spēlēt kamerūnietis Ndeki, formu atgūst serbs Cilinšeks. Ļoti iespējams, ierindā būs potītes traumu izārstējušais pussargs Grigorijs Čirkins, kurš ir viens no galvenajiem vārtu guvējiem. Diezin vai otrajā spēlē pēc kārtas starta sastāvā netiks kāds no ātrajiem malējiem pussargiem Aleksejs Višņakovs vai Jurijs Žigajevs.

Pirmajā aplī Rīgā redzējām četrus vārtus (1:3). Droši vien sausā nepaliksim arī Ventspilī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LMT virslīgas 16.kārta

Ceturtdien plkst.18 Daugava — Dinaburg, Blāzma — Tranzīts, plkst.19.40 FK Ventspils — Skonto (tiešraide LTV7). Piektdien plkst.18 Olimps/RFS — Jūrmala-VV.

FK Ventspils 14 10 3 1 37-9 33
Metalurgs 14 10 3 1 36-9 33
Skonto 13 9 2 2 35-13 29
Dinaburg 13 5 3 5 13-15 18
Jūrmala-VV 13 4 4 5 14-22 16
Olimps/RFS 13 4 3 6 17-20 15
Daugava 13 1 4 8 16-37 7
Tranzīts 14 0 7 7 9-25 7
Blāzma 13 1 3 9 8-35 6

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi