Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Starkovs:

"Uzskatu, ka Latvijas futbola izlasei šī bija ļoti liela spēle. Mēs tikāmies ar ļoti spēcīgu pretinieku. Pēdējo gadu laikā es neatceros tādu pretinieku, kurš būtu veidots ne tikai no kvalificētiem futbolistiem, bet arī rādītu tik saturīgu, interesantu un ātru spēli," pēcspēles preses konferencē sacīja Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

"Attiecībā uz mūsu komandu, tad jāņem vērā, ka vairumam futbolistu sezona vēl nav sākusies. Daudziem tikai šobrīd notiek atjaunošanās un sagatavošanās posms pirms sezonas. Tapēc futbolistu gatavības pakāpe nebija augsta. Ja pirmajā puslaikā mēs spējām turēties pretim pretiniekam, tad pēc pārtraukuma minētie objektīvie iemeslilika par sevīm zināt. Vēlos pateikties saviem spēlētājiem par izturību, parādīto cīņassparu, viņi spēlēja kā šajā situācijā bija spējīgi visu deviņdesmit minūšu garumā," pateicību par parādīto sniegumu futbolistiem sniedza Aleksandrs Starkovs.

“Protams, pēc pārtraukuma mēs centāmies izlīdzināt rezultātu. Šī iemesla dēļ mēs ļāvām Japānas izlasei veidot bīstamus un ātrus pretuzbrukumus. Neskatoties uz mūsu centieniem, domāju, ka šāds spēles galarezultāts uz šo dienu ataino abu komandu starpību kā spēlētāju meistarībā un tā arī viņu gatavībā šim mačam.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi