Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Starkovs: Patīkami, ka visi ir veseli

Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs palicis apmierināts ar Latvijas klubos spēlējošo izlases futbolistu sniegumu nedēļas nogalēs aizvadītajās LMT Virslīgas spēlēs.

“Klātienē redzēju gandrīz visus kandidātus. Ļoti labi, ka puiši ir veseli. No pamatsastāva futbolistiem neskaidrība bija par Liepājas metalurgs aizsargu Denisu Ivanovu, taču arī viņam izdevās aizvadīt pusotru spēli. Kristaps Grebis, Ģirts Karlsons, Vitālijs Astafjevs, Andris Vaņins, Jurijs Žigajevs, Aleksejs Višņakovs bija līderi savās komandās. Vaņins sestdien glāba no vārtu zaudējuma pēc Perepečko sitiena, apliecinot meistarību,” pirms gaidāmās Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēles pret Luksemburgu Dienai atzina Starkovs.

“Būtiski, ka redzu – izlases kandidāti ir līderi savās komandās. Astafjevs spēlēja ļoti labi, ir labā kondīcijā. Īsts meistars Olimps/RFS sastāvā. Laizāna gatavība nav pilnīga. Viņš ir vājāks nekā Astafjevs. Taču vēl ir laiks. Tik pieredzējušam un meistarīgam futbolistam tas jāprot izmantot.”

Valstsvienības vadītājs sazinājies arī ar visiem ārvalstīs spēlējošajiem Latvijas izlases kandidātiem. “Spēļu prakses trūkst Cauņam, Verpakovskim. Problēmas varētu būt Rudņevam, kurš aizvadījis tikai pārbaudes spēles. Izlases spēlēs nedrīkst laukumā atrasties negatavs futbolists. Ja esi vājāks, jāpaliek uz soliņa. Spēles ar Luksemburgu būs ļoti atbildīgas. Katram jāparāda maksimums. Luksemburgā futbols gājis straujiem soļiem uz priekšu, tā ir bagāta valsts, un gatavošanās apstākļi ir ļoti labi,” tā Starkovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi