Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Titulētā Amsterdamas Ajax komanda pārsteidzoši nepārvar UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas 3. kārtu

Četrkārtējā Eiropas čempionvienība Amsterdamas Ajax no Nīderlandes otrdien nespēja pārvarēt UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas sacensību trešo kārtu.

Trešās kārtas atbildes spēlē Ajax savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:2) piekāpās Austrijas vienībai Vīnes Rapid, divu spēļu summā ciešot neveiksmi ar 4:5, jo pirmais mačs Vīnē noslēdzās ar rezultātu 2:2.

Kaut cīņas gaitā Franka de Būra trenētā Ajax komanda nokļuva iedzinējos ar 0:2, tā spēja panākt izlīdzinājumu 2:2. Tomēr 77.minūtē Vīnes vienības spēlētājs Luiss Šaubs iesita uzvaras vārtus, turklāt tas viņam bija otrais precīzais raidījums duelī.

Iepriekšējās četras sezonas Ajax komanda bija sasniegusi UEFA Čempionu līgas grupu turnīru, bet Rapid iepriekšējo reizi to paveikusi 2005./2006.gada sezonā.

Ļoti pārliecinoši kvalifikācijas trešo kārtu pārvarējusi pagājušās sezonas sacensību ceturtdaļfināliste Monaco no Francijas, kas otrdien atbildes spēlē savā laukumā ar 4:0 (0:0) sagrāva Šveices vienību Bernes Young Boys, divu spēļu summā triumfējot ar rezultātu 7:1.

Dramatisks izvērtās duelis starp Horvātijas čempioniem Zagrebas Dinamo un Norvēģijas spēcīgāko vienību Molde. Pirmā spēle bija noslēgusies ar neizšķirtu 1:1, bet atbildes spēlē Norvēģijā mājinieki jau astotajā minūtē neiesita 11 metru soda sitienu, savukārt līdz 22.minūtei Dinamo jau izvirzījās vadībā ar 3:0.

Tomēr līdz 75.minūtei Molde jau panāca izlīdzinājumu 3:3, turklāt tobrīd arī spēlēja mazākumā. Cīņa tā arī noslēdzās ar neizšķirtu 3:3 (1:3), tomēr nākamo kārtu, pateicoties izbraukumā vairāk iesistiem vārtiem, sasniedza Dinamo.

Tikmēr Kipras čempioni Nikosijas APOEL atbildes spēlē, ilgstoši cīnoties mazākumā, savā laukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās Dānijas spēcīgākajai vienībai Midtjylland. Divu spēļu summā rezultāts bija 2:2, bet nākamajā kārtā tomēr iekļuva Kipras futbolisti.

Atlikušās trešās kvalifikācijas kārtas cīņas risināsies trešdien. Kvalifikācijas trešās kārtas uzvarētāji sasniegs "play-off" kārtu, bet tās sekmīgākās komandas iekļūs grupu turnīrā, kurā pašlaik līdzdalību jau garantējušas 22 vienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi