Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

UEFA Čempionu līga: Real ne bez veiksmes palīdzības nodrošina Madrides fināla atkārtojumu

Pēc divu gadu pārtraukuma UEFA Čempionu līgas finālā atkal būs Madrides klubu derbijs, jo trešdien finālā iekļuva Madrides_ Real _futbolisti, kuri izšķirošajā spēlē tiksies ar Madrides Atletico vienību.

Real trešdien mājās ar 1:0 (1:0) uzvarēja Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras City, svinot uzvaru divu spēļu summā ar tādu pat rezultātu 1:0.

Madrides klubi finālā spēlēja jau 2014.gadā, kad dramatiskā spēlē Real uzvarēja ar 4:1 pagarinājumā, desmito reizi izcīnot Eiropas labākā futbola kluba titulu.

Vienīgos vārtus trešdien aizvadītajā spēlē cīņas 20.minūtē guva City brazīliešu futbolists Fernandu, kuram trāpīja bumba pēc Real velsiešu spēētāja Gereta Beila sitiena. Beils no asa leņķa izdarīja spēcīgu sitienu, bumba aizskāra Fernandu kāju un ielidoja City vārtu tālajā stūrī.

Mančestras komanda jau cīņas desmitajā minūtē guva vēl vienu, neplānotu zaudējumu sastāvā, jo traumas dēļ tika nomainīts viens no komandas aizsardzības balstiem Vensāns Kompanī.

Real komanda, kurā pēc traumas sadziedēšanas bija atgriezies komandas līderis Krištianu Ronaldu, uzbruka bīstamāk, taču savu meistarību demonstrēja City vārtsargs Džo Hārts. Viņš otrā puslaika sākuma daļā uzvarēja duelī ar Real spēlētāju Luku Modriču.

Tuvojoties cīņas beigu daļai sasparojās arī City futbolisti, kuri vairākas reizes bīstami apdraudēja Keilora Navasa vārtus, taču izšķirošie sitieni nebija precīzi, lidojot vai nu garām, vai pāri laukuma saimnieku vārtiem. Mančestras komanda spēles gaitā tā arī nespēja izdarīt kaut vienu sitienu Real vārtu rāmī, kamēr spāņu klubs izdarīja sešus sitienus.

Jau ziņots, ka abu komandu pusfināla pirmā spēle pirms nedēļas Mančestrā noslēdzās bez gūtiem vārtiem.

Real līderis Ronaldu šosezon Čempionu līgā ir guvis 16 vārtus, tikai par vienu precīzu sitienu atpaliekot no sava pirms divām sezonām sasniegtā turnīra rekorda.

Mančestras City UEFA Čempionu līgas pusfinālā spēlēja pirmo reizi kluba vēsturē, jo līdz šim allaž bija izstājušies jau pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā. Savukārt titulētais Real šī turnīra pusfinālā bija iekļuvis sesto reizi pēc kārtas, bet finālā būs otro reizi pēdējo trīs gadu laikā.

Jau vēstīts, ka otrdien finālā iekļuva arī Atletico, kas atbildes spēlē izbraukumā ar rezultātu 1:2 piekāpās Vācijas čempionei Minhenes Bayern, tomēr divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts 2:2 un Madrides komanda finālā iekļuva, pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem.

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs, izņemot finālu, uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā, bet turnīra finālspēle 28.maijā norisināsies San Siro stadionā Milānā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi