Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VAR liedz Mančestras City izcīnīt uzvaru pār Hotspur

Iepriekšējās sezonas Anglijas futbola premjerlīgas čempione Mančestras City sestdien sezonas otrajā mačā cīnījās neizšķirti, turklāt uzvaru tai liedza izcīnīt videoatkārtojumu tiesnešu sistēma jeb VAR.

Mančestras vienība savā laukumā divu grandu duelī cīnījās neizšķirti 2:2 (2:1) ar Totenhemas Hotspur.

Laukuma saimnieki šajā mačā dominēja un 20. minūtē guva pirmos vārtus, pēc Kevina de Bruines centrējuma Rahīmam Stērlingam ar galvu raidot bumbu tīklā. Uz atbildi nebija ilgi jāgaida, un trīs minūtes vēlāk Eriks Lamela no tālas distances panāca 1:1.

Tiesa, pārtraukumā City tik un tā devās ar vienu vārtu pārsvaru, jo 35. minūtē Serhio Agvero tieši pie vārtiem saņēma de Bruines piespēli un raidīja bumbu mērķī. Arī šoreiz "Hotspur" izlīdzināja rezultātu, 56. minūtē pēc Lamelas izpildīta stūra sitiena ar galvu precīzi sitot Lukasam.

Mača galvenie notikumi risinājās kompensācijas laikā, kura otrajā minūtē Gabriels Žezūss saņēma atlēkušo bumbu un raidīja to vārtos. Tiesa, pēc videoatkārtojuma noskatīšanās tiesneši secināja, ka pirms tam bijusi spēle ar roku, tādējādi dueļa galvenais soģis Maikls Olivers vārtu guvumu neieskaitīja.

"Domāju, ka pietika jau ar iepriekšējā sezonā Totenhemā neieskaitītajiem vārtiem. Tomēr šī ir tāda pati situācija. Tiesnesis un VAR neieskaitīja. Smagi, bet tā nu tas ir," komentēja City galvenais treneris Žuzeps Gvardiola, kura vadītajai komandai VAR šogad liedza sasniegt Čempionu līgas pusfinālu.

Tikmēr iepriekšējās sezonas vicečempione Liverpool viesos ar 2:1 (1:0) pārspēja Southampton. Liverpūliešiem vārtus guva Sadio Manē un Robertu Firminu.

Liverpool šonedēļ uzvarēja UEFA Superkausā, pēc kura viens no līdzjutējiem netīšām satraumēja Liverpūles vienības vārtsargu Adrianu. Spānis sestdien devās laukumā, taču ielaistajos vārtos pieļāva rupju kļūdu, piespēlēdams pretiniekiem tieši uz kājas.

Vēl no vadošajām komandām Londonas Arsenal mājās ar 2:1 (1:1) pārspēja Burnley. Londoniešiem vārtus guva Aleksandrs Lakazets un Pjērs Emeriks Obamejangs.

Citviet ar hat-trick izcēlās soms Tēmu Puki, kurš kaldināja Noridžas City uzvaru 3:1 (1:0) pār Ņūkāslas United.

Jauno sezonu ar divām uzvarām divās spēlēs iesākušas Liverpool un Arsenal komandas, kurām pirmdien varētu pievienoties arī Mančestras United.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi