Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Verpakovskis: ceru sasniegt 30 vārtu robežu izlasē

"Izlases rindās esmu guvis 23 vārtus, taču drīz ceru sasniegt 30 gūto vārtu robežu. Pēdējos trijos kvalifikācijas turnīros esmu guvis vismaz piecus vārtus. Darīšu visu iespējamo, lai tāpat turpinātu," intervijā portālam uefa.com atklājis Latvijas futbola izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis.

Intervijā Verpakovskis  stāsta par izlases iespējām izcīnīt augstu vietu 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, par savu pārcelšanos uz Spānijas otrās spēcīgākās līgas klubu "Celta de Vigo".


28 gadus vecais "Celta de Vigo" uzbrucējs atzinis, ka Latvijai ir labas cerības uz pozitīvu iznākumu gaidāmajās Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs pret Moldovu un Grieķiju: "Labi iesākt turnīru, tas ir ļoti svarīgi. Latvijai ir liels potenciāls. Jaunajiem izlases spēlētājiem ir liela motivācija, taču arī pieredzējušie veterāni vēlas atkārtot "Euro 2004" pieredzi Portugālē. Starkova vadībā nekas nav neiespējams. Viss ir atkarīgs no mums pašiem."

Verpakovskis atzinis, ka pēdējie divi gadi nav bijuši tie veiksmīgākie viņa spēlētāja karjerā: "Savainojumu dēļ patlaban atrodos tālu no tās sportiskās formas, kāda man bija "Euro 2004" turnīrā. Taču nevēlos dzīvot atmiņās. Vēlos atkal spēlēt un gūt vārtus."

Aizvadītajā nedēļā 28 gadus vecais liepājnieks pievienojās Spānijas otrās spēcīgākās līgas klubam "Celta de Vigo" "Esmu ļoti laimīgs, ka pārcēlos uz "Celta de Vigo". Sapratu, ka neesmu iekļauts "Dynamo" nākotnes plānos. Nevēlos sēdēt uz rezervistu soliņa. Man nevajadzētu būt problēmām atkal adaptēties Spānijā," atzina Verpakovskis, kurš pēc spēlēšanas pērn citā Spānijas klubā "Getafe" apguvis gan spāņu valodu, gan šīs valsts kultūras iezīmes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi