Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Zemļinskis: Krievi jau bija kaklā uzkāruši medaļas

Patiess prieks par pārsteidzošo iznākumu A grupā. Tāpēc jau futbolu tā mīl! Čehijas uzvaru pār Poliju neuzskatu par dižu pārsteigumu. Nepiekrītu tiem, kuri jau pirms čempionāta čehiem atvēlēja pastarīša lomu.

Finālturnīros nevienu nevajag un nedrīkst norakstīt pirms laika. Čehiem tomēr vienmēr bijis labs vietējais čempionāts. Tas, ka šī gada modelī varbūt nav daudz spēcīgākajās līgās spēlējošu futbolistu, nenozīmē, ka futbolisti nav labi. Ir gan!

Turpretim grieķu pakāpšanās no pēdējās vietas uz otro un līdera un favorīta Krievijas atstāšana aiz borta gan ir pārsteigums. Lai gan jau uzreiz pēc izlozes prognozēju, ka krievi šajā tā sauktajā vieglajā grupā netiks galā. Domāju, ka viņu fiasko pamatā bija divas pārliecinošas uzvaras: 3:0 pēdējā pārbaudes mačā pret Itāliju un 4:1 grupu turnīra pirmajā kārtā pār Čehiju. Pēc tik emocionāli bagātas pieredzes krievi jau sāka justies kā pasaules līmeņa meistari. Radās iespaids, ka viņi jau paguvuši sev kaklā uzkārt medaļas. Ja ne zelta, tad sudraba vai bronzas jau nu noteikti. Lūk, arī rezultāts, ja pārvērtē savus spēkus...

Neskatoties uz nomināli «vājās» grupas pārvarēšanu, domāju, ka čehiem ir iespējas iekļūt pusfinālā, uzvarot ceturtdaļfinālā «nāves grupas» 2. vietas ieguvēju. [Pirms B grupas pēdējās kārtas spēlēm svētdien] domāju, ka tā būs Portugāle. Grieķi gan diez vai uzveiks Vāciju, kura, manuprāt, šogad kļūs par čempioni. Pagaidām izskatās pārliecinoši.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi