Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

100 dienas līdz PČ hokejā Šveicē; sola visu spēļu tiešraides trīs kanālos

Pasaules čempionāts hokejā šogad norisināsies Šveices pilsētās Cīrihē un Lozannā no 2020. gada 8. maija līdz 24. maijam, taču Latvijas hokeja izlase dalību čempionātā sāks dienu vēlāk – 9. maijā ar spēli pret Norvēģiju. Lai arī Latvijas hokeja izlases sastāvu uzzināsim tikai īsi pirms čempionāta, jau tagad ir skaidri zināms, ka Latvijas Televīzija un Tet arī šogad pilnīgu visu čempionāta spēļu tiešraides nodrošinās trīs kanālos – LTV7, 360TV un īpaši čempionātam izveidotajā kanālā 360TV Hokejs, kas jau no 5. maija fanus iesildīs ar iepriekšējā gada labāko spēļu atkārtojumiem. Latvijas izlases spēļu tiešraides būs vērojamas tikai LTV7, savukārt tikai Helio iTV un Shortcut skatītājiem spēles visos trīs kanālos būs pieejamas HD kvalitātē, informē uzņēmumu pārstāvji.

Tāpat kā pērn, arī šogad LTV sporta žurnālistu un 360TV raidījuma Hattrick ar Puči komanda nodrošinās daudzveidīgu papildu saturu par un ap čempionāta norisēm – gan tiešraides no nacionālo komandu cīņām hokeja laukumā, gan pēcspēļu intervijas ar sportistiem un faniem. Kanāli 360TV un 360TV Hokejs pārraidīs kopumā 46 čempionāta spēļu tiešraides, savukārt LTV7 tiešraidē varēs vērot visas Latvijas hokeja izlases un vakara spēles. Gatavojoties ikvakara galvenajiem mačiem, līdzjutēji varēs vērot aizraujošas hokeja studijas, kas pirms Latvijas spēlēm būs skatāmas LTV7, bet pirms citu izlašu spēlēm – kanālā 360TV.

“Maijs katru gadu ir mēnesis ar milzīgu patriotisma un sportisku cerību devu – Pasaules čempionāts hokejā to padara par kārtīgiem tautas svētkiem gandrīz mēneša garumā. Mēs augstu vērtējam iespēju pārraidīt visas Latvijas izlases spēles. LTV sporta žurnālistu komandas sižeti no Šveices ļaus ikkatram hokeja fanam Latvijā sajust klātbūtnes efektu nozīmīgajos pasaules hokeja svētkos,” gandarīts ir LTV valdes loceklis Ivars Priede.

 “Latvijas hokeja izlase saviem līdzjutējiem ik gadu liek aizturēt elpu, vai tie būtu lieliski brīži vai pārdzīvojums. Savukārt mēs lepojamies, ka sadarbībā ar Latvijas Televīzijas komandu varam šos svētkus nogādāt līdz Latvijas skatītājiem, piedāvājot visas 64 čempionāta spēles HD kvalitātē, kas ir vienīgais veids, lai skatītos tik ātru un dinamisku sporta veidu kā hokejs!” akcentē saka Tet valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

LTV sporta žurnālisti un 360TV raidījuma Hattrick ar Puči komanda raidījumā Hattrick. Hokejs ar Puči un īpašajās hokeja studijās un ekskluzīvās tiešraidēs no Šveices skatītājiem nodrošinās plašāko hokeja svētku atspoguļojumu. Skatītāji hokeja aizkulisēs varēs ielūkoties gan LTV un 360TV ēterā, gan sociālajos tīklos un sabiedrisko mediju portālā LSM.lv.

Latvijas Televīzijas un Tet pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās hokeja federācijas Pasaules čempionāta hokejā ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri Infront Sports & Media. Vienošanās paredz pārraides tiesības līdz pat 2023. gadam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi