Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

19 gadus vecais hokeja talants Čerepanovs cietis no sirds išēmiskās slimības

Pirmdien Čehovā (Maskavas apgabals) Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles laikā samaņu zaudējušais un divas stundas vēlāk slimnīcā mirušais 19 gadus vecais Krievijas talantīgais hokejists Aleksejs Čerepanovs cietis no sirds išēmiskās slimības (saistīta ar sirds muskuļa bojājumu, kas radies tā nepietiekamas apasiņošanas dēļ), vēstī aģentūra Interfax, atsaucoties uz Maskavas apgabala prokuratūras sniegto informāciju.

Prokuratūras oficiālā pārstāve Jūlija Žukova aģentūrai Interfax teikusi, ka "pēc sākotnējiem datiem, hokejists cietis no sirds išēmiskās slimības". Prokuratūra izmeklēs šo gadījumu, lai noskaidrotu, kādēļ sportists ar šādu kaiti vispār izgājis uz ledus.

Omskas Avangard klubs gan noliedz izskanējušās ziņas par hokejista kaiti. "Čerepanovs bija absolūti vesels cilvēks. Par sirdi nekad nebija žēlojies. Avangard komandas hokejisti regulāri iziet medicīniskās apskates," norādīts Avangard komandas izplatītajā paziņojumā presei.

"Pirms spēles ar Vitjaz vienību Čerepanovs jutās labi. Nekādu sūdzību par pašsajūtu viņam nebija," teikts paziņojumā.

Prokuratūra izmeklēs, vai Čehovas ledus arēnā atbildīgie dienesti un amatpersonas nerīkojās nolaidīgi negadījuma laikā. Pēc tam prokuratūra lems par iespējamas krimināllietas ierosināšanu.

Čehovas arēnā atradās vienkārša ātrās palīdzības ekipāža, bet izsauktā reanimācija ieradās tikai pēc 20 minūtēm, turklāt izrādījās, ka defibrilatoram bijis bojāts akumulators.

Jau vēstīts, ka Omskas Avangard hokeja kluba 19 gadus vecais, viens no Krievijas talantīgākajiem jaunajiem hokeja uzbrucējiem Čerepanovs pirmdien KHL spēles laikā Čehovā pret Vitjaz komandu zaudēja samaņu un vēlāk slimnīcā mira. Spēlē, kurā Avangard zaudēja ar 4:5, Čerepanovs guva komandas pirmos vārtus.

Čerepanovs bija viens no Avangard vienības līderiem, kā arī Krievijas galvenās valstsvienības kandidāts startam Eirotūres posma turnīrā. 19 gadus vecais hokejists spēlē labajā malā un tiek uzskatīts par labāko šajā pozīcijā spēlējošo jauno hokejistu Eiropā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

gabals

= Spēles laikā sirds apstājusies 19 gadus vecajam Avangard hokejistam Čerepanovam


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi