Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Jugra pirms mača pret Rīgas Dinamo pastiprina sastāvu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Hantimansijskas Jugra pirms otrdien gaidāmās spēles pret Latvijas komandu Rīgas Dinamo sastāvam piesaistījis uzbrucēju Alekseju Kručiņinu.

Kā apstiprinājis klubs, Kručiņins uz Jugra komandu iemainīts no latviešu Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētās Jaroslavļas Lokomotiv vienības. Apmaiņā pret viņu Jaroslavļas klubs saņems naudas kompensāciju.

Pašlaik 22 gadus vecais uzbrucējs šosezon Lokomotiv rindās aizvadīja 13 spēles, kurā guva divus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles. Pagājušajā sezonā viņš Lokomotiv sastāvā 35 mačos izcēlās ar diviem vārtiem un četrām piespēlēm, bet sezonu pirms tam Kručiņins pārstāvēja Sanktpēterburgas SKA, kur astoņās cīņās tika pie vieniem vārtiem un vienas piespēles.

Jugra un Dinamo komandu spēle notiks otrdien Hantimansijskā. Pašlaik rīdzinieki Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem trešo vietu, bet Jugra atrodas 11.pozīcijā Austrumos.

Tikmēr nav apstiprinājusies iepriekš izskanējusī informācija, ka Jugra rindas papildinās pazīstamais krievu uzbrucējs Nikolajs Žerdevs. Tā vietā viņš pievienojies Čerepovecas Severstaļ komandai, noslēdzot līgumu līdz sezonas beigām.

Žerdevu 15.novembrī atbrīvoja no Maskavas Spartak komandas, kurai viņš pievienojās vien septembra izskaņā. Savukārt vēl pirms KHL sezonas sākuma Žerdevs ģimenes apstākļu dēļ pameta citu šīs līgas klubu Prāgas Lev, lai gan pēc tam čempionāta prezidents Aleksandrs Medvedevs izteicās, ka pie visa vainojama hokejista vēlme uzdzīvot. Turklāt spēlētājam vajagot padomāt par ārstēšanos no alkohola atkarības.

Pirms tam noslēgto līgumu ar Lev Žerdevs pamatīgi "nosvinējis" ar grautiņu viesnīcā un sadauzītu automašīnu.

Divkārtējais pasaules čempions Krievijas izlases rindās karjeras laikā aizvadījis 436 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), gūstot 116 vārtus un veicot 148 rezultatīvas piespēles.

Citviet nopietnu papildinājumu veikusi Magņitogorskas Metallurg komanda, kas panākusi vienošanos ar kanādiešu uzbrucēju Žilbēru Brulē. Pašlaik 26 gadus vecajam uzbrucējam, kurš 2005.gada NHL draftā tika izvēlēts ar augsto sesto numuru, aiz muguras ir 308 NHL spēles. Tajās viņš guvis 45 vārtus un veicis 53 rezultatīvas piespēles.

NHL Brulē spēlējis Kolumbusas Blue Jackets, Edmontonas Oilers un Fīniksas Coyotes vienībās, bet pērn viņš bija latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņā komandas biedrs Šveices klubā Cīrihes ZSC Lions. Cīrihes komandā gan viņš ilgi neuzturējās, jo ģimenes problēmu dēļ bija sācis lietot antidepresantus.

Metallurg komanda Austrumu konferences kopvērtējumā pašlaik ieņem trešo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi