Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Bruins piedzīvo zaudējumu Daugaviņa atgriešanās spēlē; play-off vēl nekvalificējas

Pēc divu spēļu izlaišanas ceturtdien NHL kluba Bostonas Bruins sastāvā uz ledus atgriezās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet Bruins savā laukumā ar 1:2 piekāpās Ņujorkas Islanders.

Visi trīs vārti tika gūti līdz mača vidum - pirmā perioda beigās Džošs Beilijs vadībā izvirzīja Islanders, bet pašā otrās trešdaļas ievadā Tailers Segins panāca 1:1. Nedaudz vēlāk savus otros vārtus mačā guva Beilijs un tie izrādījās uzvaras vērtē. Bruins vienīgajā vārtu guvumā piespēle arī Jaromīram Jāgram - kopš pievienošanās Bruins 41 gadu vecais čehu uzbrucējs ticis pie sešiem (1+5) punktiem piecos mačos.

Savā trešajā spēlē Bruins kreklā Daugaviņš uz ledus pabija astoņas minūtes un 16 sekundes, paspējot izcelties ar trim metieniem un spēka paņēmienu. Viņa lietderības koeficients saglabājās neitrāls. 

Bostonas hokejisti pēc zaudējuma atkāpās uz 4.vietu Austrumu konferencē - 40 spēlēs 56 punkti. Uzvaras gadījumā klubs jau būtu nodrošinājis ceļazīmi uz play-off, bet šī mērķa sasniegšanai šobrīd nepieciešams tikai viens punkts. Savukārt 9.vietu ar 44 punktiem 42 spēlēs ieņem Artūra Kuldas pārstāvētie Vinipegas Jets, kas izmisīgi cīnās par iekļūšanu Austrumu konferences labāko astoņniekā un uzvarējuši pēdējos trīs mačos - aizvadītajā naktī ar 7:2 savā laukumā sagrauti Floridas Panthers. Kulda gan šosezon uz NHL ledus vēl nav izgājis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi