Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Canucks hokejisti ar Bļugeru ierindā uzvar Ducks komandu

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda otrdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē. Canucks mājās ar rezultātu 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) pārspēja Anaheimas Ducks vienību.

Bļugers, spēlējot 15 minūtes un 34 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus, uzvarēja sešos no 11 iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Šosezon deviņās spēlēs viņš guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Mača septītajā minūtē Broks Besers, vārtu priekšā izdarot metienu ar nūjas lāpstiņas neērto pusi, panāca 1:0 "Canucks" labā. Otrā perioda sestajā minūtē Raiens Stroms vairākumā ar metienu no tuvas distances izlīdzināja rezultātu.

Laukuma saimnieki vadībā atgriezās trešā perioda 32.sekundē, Ēlisam Petešonam pēc vārtu apslidošanas izdarot metienu ar pagriezienu. 48 sekundes pirms finālsvilpes Besers ieraidīja ripu tukšos vārtos un nodrošināja mājiniekiem uzvaru.

Abos Besera gūtajos vārtos asistēja Džonatans Teners Millers.

"Canucks" vārtsargs Tečers Demko atvairīja 30 no 31 metiena, bet otros vārtos Džons Gibsons tika galā ar 24 no 26 ripām.

"Canucks" ar 31 punktu 23 mačos ir Rietumu konferences vicelīdere, bet "Ducks" ar 18 punktiem 22 dueļos atrodas 12.pozīcijā.

Tikmēr Latvijas aizsargs Uvis Balinskis otrdien nepiedalījās spēlē, kurā viņa Floridas "Panthers" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Panthers" viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Toronto "Maple Leafs" komandai.

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis otrdien nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Floridas "Panthers" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Panthers" viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Toronto "Maple Leafs" komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi