Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Dinamo aizsargs Robinsons: Jāmācās no kļūdām

Rīgas Dinamo aizsargs Mets Robinsons pēc zaudējuma Doņeckas Donbass (0:1) KHL regulārā čempionāta pēdējā mačā izteicās, ka šī bijusi kā sagatavošanās izslēgšanas turnīram. Kā zināms, abas komandas savā starpā tiksies arī Gagarina kausa izcīņas 1.kārtā, kas sāksies jau piektdien.„Spēle bija sīva, viņiem izdevās pirmajiem gūt vārtus.

Diemžēl nespējām realizēt savus momentus. Pretinieku vārtsargs šovakar darbojās pārliecinoši un mums neizdevās viņam ripu raidīt garām. Ir jāmācās no šīs spēles kļūdām, lai izslēgšanas mačos jau spētu revanšēties.”Tieši Robisonam un Georgijam Pujacam Rīgas komandā šosezon ir labākie lietderības koeficienti (+19), turklāt, Robinsons kļuva par komandas rezultatīvāko aizsargu (10+17) un piekto rezultatīvāko kopumā. „Ar Pujacu laukumā esam vienlaicīgi, man viņu un viņam mani ir grūti apsteigt šajā rādītājā. Šodien izdarīju vairākus metienus pa vārtiem, bet šī nebija mana diena,” Robinsons sacīja sarunā ar kluba preses dienestu. „Šī spēle noteikti bija kā gatavošanās play-off. Mēs zinām, kur mums ir jāpieliek. Zinām, kādā līmenī mums ir jāspēlē, lai spētu viņus pieveikt.”

Pirmās divas spēles 7. un 8.martā notiks pretinieku laukumā, bet 10. un 11.martā komandas tiksies Rīgā. Sērija ritēs līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi