Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Dinamo jaunumi: Sedlāčeks un Reķis paliek, notiek sarunas ar Masaļski

KHL Latvijas kluba Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklājis, ka panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu ar čehu vārtsargu Jakubu Sedlāčeku, kurš sevi lieliski parādīja izslēgšanas turnīrā, vēsta klubs. Tāpat Rīgā karjeru turpinās aizsargs Arvīds Reķis, bet pārrunas notiek ar bijušo kluba vārtsargu Edgaru Masaļski.

Ar pieredzējušo Reķi (35) līgums noslēgts uz vienu sezonu, bet 24 gadus vecais Sedlāčeks ticis pie divu gadu kontrakta.

Pagaidām komanda nav spējusi vienoties par abpusēji pieņemamiem līguma nosacījumiem ar pēdējo divu sezonu pamatvārtsargu Mīkaelu Telkvistu, kurš karjeru varētu turpināt dzimtajā Zviedrijā, taču notiek pārrunas ar Edgaru Masaļski. Ja tās noslēgsies pozitīvi, vārtsargu līnija būs nokomplektēta, atzīst Sējējs. Interese ir par vēl vairākiem izlases hokejistiem, taču citu KHL klubu piedāvājumi finansiālajā ziņā krietni pārsniedzot Dinamo iespējas.

Tapat uz Maskavas Dinamo klubu aizmainītas tiesības uz Kasparu Daugaviņu. Sējējs neizslēdza iespēju, ka viens no Latvijas izlases līderiem nākamajā sezonā varētu pārstāvēt tieši šo klubu. Dažas stundas vēlāk spēlētāja pievienošanos oficiāli apstiprinājis Maskavas klubs.

Iepriekš izskanējusi informācija, ka rīdzinieku pērnās regulārās sezonas rezultatīvākais uzbrucējs Kails Vilsons varētu pārcelties uz Doņecku, bet par rezultatīvo aizsargu Metu Robinsonu interesējas vismaz trīs citi KHL klubi.

Aizvadītais regulārais čempionāts rīdziniekiem bija sekmīgākais sešās KHL sezonās, jo izdevās ieņemt 5.vietu Rietumu konferencē. Gagarina kausa izcīņas 1.kārtā gan aizraujošā septiņu spēļu sērijā nācās piekāpties Oskara Bārtuļa pārstāvētajiem Doņeckas Donbass.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi