Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Dinamo komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs Indrašis nosūtīts uz fārmklubu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo uz fārmklubu Liepājas metalurgs trešdien nosūtījis savu trešo rezultatīvāko spēlētāju Miku Indraši, ziņo vienības mājaslapa internetā.

Šāds lēmums ticis pieņemts pēc pirmdien piedzīvotā zaudējuma šī gada pēdējā mājas spēlē pret Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto komandu Hantimansijskas "Jugra", kurā rīdzinieki atzina viesu pārākumu ar 1:3.
Minētajā mačā Indrašis kādā no spēles epizodēm izvairījās bloķēt pretinieku spēlētāja metienu, kā rezultātā "Jugra" komanda guva uzvaru nesošos vārtus. Pēcspēles preses konferencē "Dinamo" komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols netieši veltīja Indrašim ļoti skarbus vārdus.

"Daudziem jaunajiem spēlētājiem šķiet, ka viņiem jābūt sastāvā tikai tāpēc, ka viņi ir vietējie. Tā nebūs," skarbs bija Ābols. "Mums ir spēlētāji, kas katru spēli nesaudzīgi metas ripas ceļā, bet dažs labs nav vēl šosezon nobloķējis nevienu metienu."

Tagad kļuvis zināms, ka Indrašis nedosies gada pēdējā izbraukumā, bet palīdzēs Liepājas komandai Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) gada noslēdzošajās cīņās. Kopā ar viņu uz Liepāju nosūtīts arī aizsargs Jēkabs Rēdlihs.

Indrašis pašlaik ir "Dinamo" komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs. Viņš 31 aizvadītajā spēlē ticis pie desmit vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, dalot labākā snaipera godu ar Mārtiņu Karsumu un Aleksandru Žirū.
Rīgas klubam šogad atlikušas vēl divas KHL spēles izbraukumā - 27.decembrī pret Čerepovecas "Severstaļ" un 29.decembrī ar Čehovas "Vitjaz".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 36 punktiem 37 spēlēs joprojām atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā, no "play-off" zonas atpaliekot par 15 punktiem.

Jau vēstīts, ka regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi