Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dinamo pieticīgs uzbrukums un daudz sapelnītu noraidījumu

Samazināja vēl vairāk izredzes iekļūt izslēgšanas spēļu stadijā. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mājas spēlēs zaudēja Piemaskavas Vitjaz papildlaikā ar 2:3 un Ņižņijnovgorodas Torpedo ar 1:3. Nākamā spēle pēc decembra starptautiskā pārtraukuma 20. decembrī Arēnā Rīga ar Minskas Dinamo.

Svarīgajā trīs mājas spēļu sērijā rīdzinieki ieguva tikai vienu punktu par zaudējumu Vitjaz. Nedēļas sākumā Dinamo piekāpās Austrumu konferences komandai Habarovskas Amur ar 1:2. Rietumu konferencē Rīgas Dinamo ir pēdējā, 12. vietā ar 30 punktiem. No astotās vietas, kas pēdējā kvalificējas Gagarina kausa izcīņai, rīdziniekus jau šķir 13 punkti.

Pret tiešajiem konkurentiem Vitjaz (11. vieta ar 32 punktiem) un Torpedo (8. v. ar 43 p.) Dinamo nesekmējās spēle priekšējā līnijā. Pret Vitjaz bija trīsreiz vairāk metienu (39:13), taču precizitāte piekliboja. Galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pēc spēles iemeta pārmetumu akmeni uzbrucēju dārziņā, sakot, ka ar tādiem uzbrucējiem komandas kapteinim Laurim Dārziņam būšot jāspēlē līdz 50 gadu vecumam.

Pēc zaudējuma Torpedo Krikunovs apgalvoja, ka komanda neesot fiziski gatava spēlēt. Spēles iznākumu gan izšķīra disciplīna un komandu sniegums nevienādos sastāvos. Rīdzinieki sapelnīja noraidījumus situācijās, kad tieša apdraudējuma vārtiem nebija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi