Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Dinamo pret Vitjaz par punktiem, nevis ar dūrēm

Trešo no kopumā četrām mājas spēlēm šajā sērijā sestdienas pēcusdienā aizvadīs Rīgas Dinamo hokejisti, kuru pretinieki būs Podoļskas Vitjaz komanda ar Latvijas uzbrucēju Aināru Podziņu ierindā. Spēles sākums_ Arēnā Rīga _plkst. 17, tiešraidi piedāvās kanāls TV6.

Ceturtdien ar dramatisku uzvaru pēcspēles metienos savā laukumā pret Maskavas Dinamo (3:2) rīdzinieki turpināja sekmīgāko sezonas sākumu vēsturē. Septiņos mačos svinētas četras uzvaras pamatlaikā, viena - pēcspēles metienos, kā arī piedzivots pa vienai neveiksmei pamatlaikā un pēcspēles metienos. Kopā iekrāti 15 punkti, kas ļauj ieņemt 3.vietu Rietumu konferencē un ceturto visā līgā.

Arī Vitjaz komandai, kas pirms šīs sezonas no Čehovas pārcēlās uz citu Piemaskavas pilsētu Podoļsku, sezonas sākums padevies gana labs. Septiņos mačos svinētas trīs uzvaras pamatlaikā un piedzīvoti četri zaudējumi. Pēdējā mačā ceturtdien Vitjaz viesos ar 4:1 pārspēja pastarīšus Bratislavas Slovan, šajā mačā pirmo punktu sezonā par rezultatīvu piespēli nopelnīja arī Latvijas hokejists Podziņš. Pagājušajā sezonā pēc atlaišanas no Dinamo viņš negaidīti iekļuva Vitjaz sastāvā, kur spējis nostiprināties.

Starpsezonā Vitjaz atstāja visi kaušļi, kas jau bija kļuvuši par komandas firmaszīmi, bet viņu vietā nākuši tādi pazīstami krievu hokejisti kā Aleksandrs Koroļuks (šosezon 3+3), Maksims Ribins (1+0), Maksims Afinogenovs (1+3), kā arī bijušais Rīgas Dinamo leģionārs Maiks Iguldens (2+3). Vārtos Ivans Ļisutins (1.67 ielaistas ripas un 95,3% atvairītu metienu) līdz šim bijis sekmīgāks par zviedru Juhanu Baklundu (3.26, 89.4%), ar kuru vārtos gan izcīnītas divas uzvaras. Tiesa, ar 112 soda minūtēm Vitjaz vienalga ir otra nedisciplinētākā komanda līgā (rīdzinieki ar 95 minūtēm ir septītie).

Rīdzinieki pretī liek Kailu Vilsonu (5+1), Marselu Hosu (2+3), Metu Robinsonu (1+4), Polu Šehuru (3+1) un Miku Indraši (2+2), bet vārtos stabils ir Mīkaēls Telkvists (1.47, 93.6%). Nav gan izslēgts, ka treneri pret Vitjaz iespēju dos otrajam numuram Jakubam Sedlāčekam (2.00, 94.4%).

KHL ietvaros klubi tikušies 10 reizes, astoņas uzvaras svinot Rīgas komandai. Pagājušajā sezonā 2:1 papildlaikā uzvara Rīgā un 1:3 zaudējums viesos.

Pēdējo mājas spēli šajā sērijā Dinamo pirmdien aizvadīs pret Latvijas hokeja speciālista Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas Torpedo.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Dinamo septembrī

5.09 Rīgā ar Minskas Dinamo 2:1
8.09 Zagrebā ar Medveščak 5:1
10.09 Maskavā ar Spartak 3:1
12.09 Doņeckā ar Donbass 4:2
14.09 Maskavā ar CSKA 1:2 B
17.09 Rīgā ar Ak Bars 1:3
19.09 Rīgā ar Mask. Dinamo 3:2 B
21.09 Rīgā ar Vitjaz
23.09 Rīgā ar Torpedo
27.09 Habarovskā ar Amur
29.09 Vladivostokā ar Admiral

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi