Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Dinamo uzbrucējs Pavlovs: Mājas spēlēs tā ripa vārtos neiet

Latvijas komandā Rīgas Dinamo par sezonas beigām neviens spēlētājs vēl nedomā, lai arī izredzes iekļūt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēlēs nav lielas, aģentūrai LETA sacīja rīdzinieku uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.

Kā zināms, Rīgas Dinamo pirmdien vēl vienā svarīgā mačā savā laukumā ar 0:3 cieta bezierunu zaudējumu pret vienu no savām konkurentēm Minskas Dinamo no Baltkrievijas.

Mājas spēlēs dinamieši šosezon iekrājuši vien 28 punktus 25 mačos, un šajā rādītājā apsteidz vienīgi Novokuzņeckas Metallurg. Tikmēr viesos 27 mačos sakrāti 37 punkti, kas ir 14.rādītājs līgas 28 klubu konkurencē.

"Maču sākām smagi, turklāt dabūjām arī nevajadzīgus noraidījumus. Pretinieki tos realizēja, turpretī paši vairākumā neko neizspēlējām. Vairākums arī bija tas, kas izšķīra spēli," uzskata Pavlovs.

Kā zināms, pēdējās nedēļas laikā rīdziniekus skārušas veselības problēmas, vairākiem spēlētājiem sasirgstot ar rota vīrusu, kamēr Gints Meija pirmdienas maču izlaida gripas dēļ.

"Man ar veselību viss ir kārtībā. Pēc iepriekšējās spēles komandas ārsts Āris Aivars ienāca ģērbtuvē un pateica, ka nākamajā dienā jāizdzer vismaz litrs Coca-Cola, ko arī izdarīju. Laikam palīdzēja, jo pagaidām viss kārtībā. Kopumā fiziski jūtos labi, jo sezona man sākās nedaudz vēlāk, spēks ir," izcēla Pavlovs. "Iemeslu, kāpēc tā neveicas mājas spēlēs, nezinu. Cenšamies, darām, ko varam, bet tā ripa neiet vārtos. Jādomā par nākamo spēli, visu laiku jāiet uz uzvaru. Neviens vēl par sezonas beigām nedomā. Mēs esam profesionāli sportisti. Mūs nāk atbalstīt, un mums ir jāspēlē. Jāizliek sevi uz visiem 100% katrā spēlē."

Rīgas Dinamo turpina cīņu par iekļūšanu Rietumu konferences labāko astotniekā, no kura Sējēja vadītā komanda atpaliek par 14 punktiem. Tomēr cerības uz tikšanu izslēgšanas spēlēs vēl nav zaudētas, jo tiešās konkurentes ir aizvadījušas vairāk spēļu. Rīgas Dinamo ar 65 punktiem 52 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet astotajā pozīcijā esošā Slovākijas komanda Bratislavas Slovan tikusi pie 79 punktiem 53 cīņās.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā Latvijas vienība trešdien vēl samēros spēkus ar KHL līderi Maskavas CSKA, bet sestdien gaidāma cīņa izbraukumā pret uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas Torpedo, kuru vada latviešu speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi