Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Dinamo uzbrucējs Skvorcovs cer, ka sezonas laikā gūs vēl vairāk vārtu

Latvijas komandas Rīgas Dinamo uzbrucējs Gunārs Skvorcovs cer, ka otrdien regulārā čempionāta mačā pret Mitišču Atlant viņa gūtie vārti nebūs vienīgie šosezon un ka pretinieku vārtsargus izdosies pārspēt biežāk.

Kā ziņots, Rīgas Dinamo, sākot savu otro jaunās sezonas mājas spēļu sēriju, otrdien ar rezultātu 4:2 uzvarēja Mitišču "Atlant" un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Lai gan jau dueļa sākumā rīdzinieki nonāca iedzinējos, Latvijas komanda ātri vien atspēlējās, bet tieši Skvorcovs otrās trešdaļas sākumā mājiniekus pirmo reizi izvirzīja vadībā ar 2:1. Šie bija 24 gadus vecā uzbrucēja pirmie vārti šosezon.

"Kā jau vienmēr, spēlējām viens par otru. Šoreiz tas izdevās gandrīz visu maču, turklāt realizējām arī vairākumu, kā arī pats iemetu vienus vārtus. Cerams, to ripu pretinieku vārtos būs vairāk," pēc spēles sarunā ar žurnālistiem sacīja Skvorcovs. "Mača sākumā, kad zaudējām pirmos vārtus, varbūt kādā brīdī pazuda koncentrēšanās. Taču ātri to atguvām un atspēlējāmies."

"Trešās trešdaļas sākumā man bija vēl viena laba iespēja gūt vārtus, taču meistarības līmenis nebija tik augsts, lai vēlreiz pārspētu sāncenšu vārtsargu. Kad guvu vārtus, ļoti gudri nospēlēja Kaspars Saulietis. Paveicās, ka ripa atslīdēja pie manis, paskatījos uz vārtiem un iemetu," izteicās Skvorcovs.

Pirms šīs mājas spēļu sērijas rīdziniekiem bija četru maču izbraukuma sērija, kurā pēdējās trīs spēlēs tika ciesta neveiksme.

"Nebija tā, ka zaudējām iepriekšējās trīs spēles bez variantiem - pie diviem punktiem jau tikām. Šis ir tikai sezonas sākums, viss vēl priekšā, un nekas nav zaudēts," uzsvēra uzbrucējs.

Ar 11 punktiem astoņās spēlēs Dinamo pašlaik ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma septīto vietu.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā Latvijas komanda ceturtdien tiksies ar Podoļskas Vitjaz, bet sestdien pārbaudīs spēkus pret Vladivostokas Admiral.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi