Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Dinamo uzbrucējs Vilsons: Zaudējumam attaisnojumus garajā pārlidojumā nemeklēšu

Rīgas Dinamo kluba kanādiešu uzbrucējs Kails Vilsons pēc izbraukuma sērijas pirmajā mačā Habarovskā piedzīvotā zaudējuma Amur vienībai (1:2) nemeklēja attaisnojumus garajā pārlidojumā vai astoņu stundu laika starpībā ar Rīgu.

„Mēs esam profesionāļi un cīnīties jāsāk jau no pirmā perioda, lai arī cik grūts iepriekš bijis pārlidojums. Man patika, kā mēs spēlējām pēdējos divus periodus. Domāju, šie pēdējie divi periodi ir spēles pozitīvā iezīme, kura mums jāatceras uz nākamo maču,” uzbrucējs citēs kluba oficiālajā interneta vietnē dinamoriga.eu.

Pirmajā trešdaļā laukumā pilnībā debitēja Amur. Vilsons atklāj, ko pārtraukumā teicis Artis Ābols: „Treneris teica to, ko vienmēr, lai savāktu komandu. Lai uzvarētu maču, tas ir jāspēlē visas 60 minūtes. Mēs nevaram aizvadīt vienu labu periodu un domāt, ka izcīnīsim punktus un uzvaru. Mums priekšā vēl bija divi periodi, kuros, kā jau teicu, sniegumu uzlabot izdevās.”

Mīkaels Telkvists gan paveicis labu darbu, atvairot 31 no 33 mājinieku metieniem. „Vārtsargiem šie pārlidojumi, domāju, ir vēl smagāki. Noskaņot sevi psiholoģiski ir ļoti grūti. Tellijs ir malacis, viņš šodien padarīja lielu darbu. Jāsaka, ka pretinieku vārtsargs [Aleksejs Murigins atvairīja 28 metienus - red.] arī vilka komandu. Šajā līgā arī vārtsargiem ir ļoti augsts līmenis, bet ir jāprot tā ripa dabūt vārtos. Spēli ar vieniem gūtiem vārtiem vienmēr uzvarēt nevarēs.”

Vienīgo rīdzinieku vārtu guvumā Marselam Hosam asistēja tieši Vilsons. „Vārtus guvām ar smagu darbu. Veiksmīgi pieturējām ripu, kontrolējām to aiz pretinieka vārtiem. Redzēju, ka Hosa laužās uz vārtiem un spēcīgi to piespēlēju viņam. Marcels šādas izdevības garām nelaiž pat tad, ja viņam traucē vairāki pretinieki. Šajā spēles elementā viņš ir teicams. Pēc vārtu guvuma komandai bija emocionāls pacēlums, bet, diemžēl, ar to šodien bija par maz.”

Nākamā spēle svētdienas rītā plkst.9 pēc Latvijas laika pret KHL debitantiem Vladivostokas Admiral. „Pirmā spēle šādos izbraukumos ir vissmagākā. Starp spēlēm mums viena diena ir brīva un esmu drošs, ka būsim cīņai gatavi par visiem 100 procentiem.”

Vilsonam 7000 km lidojums uz izbraukuma spēli ir pirmo reizi karjerā. „Šādā izbraukumā dodos pirmo reizi, bet šie lidojumi ir daļa no šīs līgas. Kādam tas patīk, kādam varbūt nē, bet es saskatu tikai labo. Ir iespēja redzēt un pabūt dažādās vietās Eiropā un Krievijā. Es spēlēšanu šajā līgā izbaudu, tā ir jauna pieredze un pagaidām nav bijis, par ko sūdzēties."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi