Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dinamo uzsāk sezonas tālāko un ilgāko izbraukumu, tostarp viesosies Ķīnā

Latvijas klubs Rīgas Dinamo, uzsākot šīs sezonas tālāko un ilgāko izbraukumu, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē viesojas pie Jaroslavļas Lokomotiv, kur par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs.

Spēle Jaroslavļā sāksies plkst.18 un tiešraidē to varēs vērot televīzijas kanālā Viasat Sport Baltic.

Turpinājumā Dinamo viesosies arī Tālajos Austrumos un Ķīnā, bet Rīgā klubs atgriezīsies janvāra beigās, uzsākot priekšpēdējo mājas spēļu sēriju šosezon.

Izbraukumā devies iepriekš savainotais Koltons Gilīss, bet mājās palikuši traumētie Pjotrs Sčastļivijs un Georgijs Pujacs. Vēlāk komandai pievienosies arī Kristaps Zīle, kuram tiek gatavota Ķīnas vīza.

Pirms tam rīdziniekiem bija trīs mājas spēles. Vispirms ar 5:1 tika uzveikta Čerepovecas Severstaļ, bet turpinājumā ar 0:2 tika zaudēts Maskavas CSKA un ar 1:6 kapitulēts Sanktpēterburgas SKA.

Tikmēr Lokomotiv pēdējās sešās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras, bet iepriekšējā mačā ar 2:3 tika ciests zaudējums Omskas Avangard vienībai.

Šī abām komandām būs otrā savstarpējā spēle šosezon. Oktobra sākumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Dinamo. Kopumā abas komandas spēkojušās 22 reizes, Rīgas hokejistiem svinot astoņas uzvaras.

Dinamo ar 42 punktiem 47 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 14 Rietumu konferences komandām, pirmajam astotniekam zaudējot 27 punktus, kamēr Lokomotiv ar 82 punktiem 47 mačos ir ceturtajā vietā.

KHL regulārajā čempionātā piedalās 29 komandas no astoņām valstīm - Krievijas, Latvijas, Baltkrievijas, Kazahstānas, Somijas, Slovākijas, Horvātijas un Ķīnas.

Regulārajā čempionātā katra komanda, tāpat kā pērn, aizvadīs pa 60 spēlēm.

KHL regulārais čempionāts noslēgsies nākamā gada 18.februārī, trīs dienas vēlāk sāksies izslēgšanas spēles, bet Gagarina kausa ieguvēji tiks noskaidroti ne vēlāk kā 20.aprīlī.

Aizvadītajā sezonā Gagarina kausa finālā Magņitogorskas Metallurg sīvā sērijā ar 4-3 uzvarēja Maskavas CSKA vienību, otro reizi kluba vēsturē tiekot pie KHL galvenās balvas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi