Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Flames hokejisti pārspēj Penguins un tiek pie desmitās uzvaras pēc kārtas

Kalgari Flames pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 4:3 (1:2, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja pērnās sezonas Stenlija kausa čempioni Pitsburgas Penguins, izcīnot desmito uzvaru pēc kārtas, kas ir atkārtots kluba rekords.

Uzvaras "bullīti" Flames komandas labā guva Kriss Festēgs.

Iepriekšējo reizi Flames desmit uzvaras pēc kārtas izcīnīja 1978.gadā no 14.oktobra līdz 3.novembrim. Tobrīd Flames komandas mājvieta bija Atlantā.

"Man teica, ka tas bija kādus 7-8 gadus pirms manas dzimšanas. Tiešām patīkami būt par daļu no tādas vēstures. Mūsu pirmais mērķis ir iekļūt Stenlija kausa izcīņā, taču patīkami gūt tādas uzvaru sērijas arī regulārajā čempionātā," pēc dueļa teica Festēgs.

"Pēdējo mēnešu laikā komanda ir ievērojami augusi. Šāda spēle tai piešķir pavisam citu vērtību. Noticam sev, ka esam stipra komanda," atzīmēja Flames galvenais treneris Glens Gulucans.

"Tas viens punkts bija ļoti nozīmīgs mums, jo spēlējām pret spēcīgu komandu un nebija viegli. Tā bija ļoti sīva un līdzvērtīga cīņa, kas varēja beigties arī ar citādāku rezultātu," uzsvēra Penguins galvenais treneris Maiks Salivans.

Citā NHL mačā Breds Maršāns atzīmējās ar hat-trick, turklāt trīs vārtus gūstot trešajā trešdaļā, bet viņa pārstāvētā Bostonas Bruins viesos ar 6:3 (1:2, 1:1, 4:0) pārspēja Vankūveras Canucks.

Tāpat ar hat-trick izcēlās Karolīnas Hurricanes aizsargs Džeikobs Slevins, bet viņa pārstāvētā komanda viesos ar 8:4 (2:2, 4:2, 2:0) sagrāva Ņujorkas Islanders. Slevins šosezon iepriekšējās 65 spēlēs bija guvis divus vārtus, bet pirmdien atzīmējās uzreiz ar trim precīziem metieniem.

Tikmēr Kolumbusas Blue Jackets viesos ar 5:3 (2:1, 1:2, 2:0) pārspēja Filadelfijas Flyers. Blue Jackets šosezon izcīnījuši 44 uzvaras un guvuši 94 punktus, kas ir kluba rekordi.

NHL līderpozīciju ar 95 punktiem 68 spēlēs ieņem Vašingtonas Capitals, bet Penguins, kam par divām uzvarām pamatlaikā mazāk, ar tādu pašu bilanci ir otrā. Savukārt 94 punktus 68 dueļos iekrājusi Blue Jackets.

Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 68 punktiem 69 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet Atlantijas divīzijā tā atrodama septītajā pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi