Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Kurbads hokejisti izvirzās vadībā sērijā pret čempioniem Mogo

Ogres Kurbads otrdien uzvarēja valsts čempioni Mogo no Rīgas un izvirzījās vadībā Latvijas čempionāta pusfināla sērijā, savukārt otrā duelī Prizma pieveica regulārā čempionāta uzvarētāju Liepāju, tiekot pie pirmā panākuma trīs aizvadītos mačos.

Pērnās sezonas finālistu duelī Kurbads sīvā cīņā savā laukumā uzvarēja ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0), bet sērijā izvirzījās vadībā ar 2-1. Tikmēr Prizma savās mājās liepājniekus pārspēja ar 5:3 (1:1, 2:0, 2:2), taču sērijā joprojām ir iedzinējos ar 1-2.

Ogrē notikušajā cīņā uzvaras vārtus Kurbada labā spēles 47.minūtē skaitliskajā vairākumā guva Gatis Gricinskis. Līdz tam abas komandas pa reizei bija vadībā, taču pārsvaru nespēja saglabāt. Kurbada labā vārtus iemeta arī Artūrs Mickevičs un Toms Hartmanis, bet Mogo rindās abas reizes izcēlās Rustams Begovs.

Sērijā līdz vienas komandas trīs uzvarām ceturtais mačs trešdien atkal notiks Ogrē. Kā zināms, sērijas pirmajā spēlē ar 5:1 uzvarēja Mogo, bet otrā mačā Kurbads revanšējās ar 7:4.

Savukārt Rīgā aizvadītajā cīņā Prizma vispirms nokļuva zaudētājos, taču pēc tam guva trīs vārtus pēc kārtas un otrā perioda izskaņā panāca 3:1. Pēdējā trešdaļā Liepājas hokejisti divas reizes rezultātu spēja samazināt līdz minimumam, tomēr izglābties nespēja, jo beigās laukuma saimnieki piekto ripu iemeta tukšos pretinieku vārtos.

Uzvarētājiem Eduards Hugo Jansons guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet pa reizei precīzi bija Aleksandrs Baburins, Vladislavs Balakuns un Vladislavs Dudins, kamēr pieredzējušais aizsargs Jānis Lukaševskis trīs reizes asistēja partneriem. Savukārt Liepājas komandā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Bruno Zabis, kam arī viena piespēle, bet reizi izcēlās Kristers Freibergs.

Ceturtais mačs sērijā trešdien atkal notiks Prizmas laukumā. Jau ziņots, ka pirmajos divos mačos Liepājā mājinieki uzvarēja ar 7:5 un 7:1.

Iepriekšējā sezonā čempionātā triumfēja Mogo hokejisti, finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspējot Kurbada vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi