Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rīga/Prizma atspēlē divu vārtu deficītu un atkal panāk neizšķirtu Latvijas čempionāta finālsērijā

Latvijas hokeja čempionāta finālsērijas ceturtajā spēlē svētdien Rīga/Prizma komanda atspēlēja divu vārtu deficītu un ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 2:0) savā laukumā pieveica Kurbads komandu.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 2-2. Nākamā spēle otrdien risināsies Ogrē, bet pēc tam komandas ceturtdien vēlreiz spēkosies arī Volvo hallē.

Spēli daudz pārliecinošāk iesāka Kurbads hokejisti, kuru labā pirmajā trešdaļā precīzi meta Valērijs Fiļimonovs un Ēriks Bisenieks, panākot vadību ar 2:0. Otrajā trešdaļā mājiniekiem vienus vārtus atguva Dāvis Straupe, bet trešās trešdaļas sākumā jau neizšķirtu panāca Aleksandrs Fadejevs. Turpinājumā Rīga/Prizma komandai bija arvien izteiktāks pārsvars un 49.minūtē, vairākuma pēdējā sekundē, uzvaru mājiniekiem izrāva Mihails Kokļins.

Kā ziņots, abu komandu pirmajā tikšanās reizē trešdien Ogrē Kurbads svinēja graujošu uzvaru ar 10:2, bet dienu vēlāk Prizma/Rīga tika pie panākuma pagarinājumā ar 4:3. Savukārt sestdien Rīgā Kurbads tika pie gana pārliecinošas uzvaras - 6:1, lai gan pēdējās divas ripas viesi raidīja jau tukšos mājinieku vārtos.

Šajā sezonā Latvijas hokeja čempionātā startēja sešas komandas, un pēc regulārā turnīra divas labākās vienības, kas bija "Kurbads" un "Zemgale"/LLU, automātiski nodrošināja vietu pusfinālā. Tikmēr ceturtdaļfinālos "Rīga"/"Prizma" ar 3-0 pieveica sacensību pastarīti "Daugavpili", bet "Ozolnieki"/"Monarch" ar tādu pat rezultātu uzvarēja "Dinamo"/"Juniors" komandu.

Savukārt sekojošajās pusfināla sērijās pārliecinošie regulārā čempionāta uzvarētāji "Kurbads" vien ar rezultātu 3-2 pārspēja "Ozolnieki"/"Monarch" komandu, bet "Rīga"/"Prizma" ar 3-1 pārspēja "Zemgale"/LLU vienību.

Bronzas godalgas šosezon jau nopelnījuši "Zemgale"/LLU hokejisti, kuri pēc regulārās sezonas turnīra tabulā ieņēma augstāku vietu nekā "Ozolnieki"/"Monarch".

Pērnās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā "SMScredit.lv" klubs ar 3-0 uzvarēja "Juniors" komandu. "SMScredit.lv" hokejisti par valsts čempioniem kļuva pirmo reizi kluba četros pastāvēšanas gados.

Tomēr šajā sezonā "SMScredit.lv" vienība saistībā ar problēmām sponsoru piesaistē vairs nestartēja Latvijas čempionātā, un lielākā daļa tās spēlētāju papildinājuši "Kurbads" rindas. Tāpat Latvijas meistarsacīkstēs šosezon nepiedalījās arī astoņkārtējā valsts čempione "Liepājas metalurgs", kas beigusi uzturēt profesionālas hokeja komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi