Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Rīgas hokejisti piedzīvo otro zaudējumu pamatlaikā; pārtrūkst septiņu uzvaru sērija

Sezonu ļoti sekmīgi sākušais Latvijas klubs Rīga Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien ar 0:3 (0:0, 0:2, 0:1) izbraukumā piekāpās Minskas Junostj vienībai no Baltkrievijas, piedzīvojot otro zaudējumu pamatlaikā šajā sezonā.

Kā zināms, abu komandu pirmajā tikšanās reizē sestdien rīdzinieki tika pie uzvaras pagarinājumā ar 2:1.

Mača rezultāts tika atklāts vien otrajā trešdaļā, kad izcēlās Aleksandrs Karakuļko, bet pēc tam vārtus guva arī Romāns Dukovs.

Savukārt mača galarezultātu uzstādīja Vsevolods Kaškars, kurš Latvijas komandas vārtsargu Rihardu Cimermani pārspēja vien nedaudz vairāk kā minūti līdz pamatlaika izskaņai.

Zīmīgi, ka pirms šī mača Rīga bija izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas.

Pēc tam nākamajā trešdienā un ceturtdienā rīdzinieki izbraukumā divreiz tiksies ar Bobruiskas Dinamo-Šiņņik, ko vada Latvijas speciālists Aleksandrs Beļavskis. Šajā izbraukuma sērijā kopā ar "Rīgas" komandu devušies arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas Dinamo rezervisti Cimermanis, Andris Siksnis un Edgars Siksna.

Šīs ir vienīgās Rīgas komandas MHL izbraukuma spēles šomēnes, tomēr no 18. līdz 20.oktobrim liela daļa šīs vienības spēlētāju, pārstāvot Dinamo Juniors, Anglijas pilsētā Notingemā piedalīsies Kontinentālā kausa otrās kārtas izspēlē.

Šīs sezonas 12 spēlēs rīdzinieki piedzīvojuši tikai divus zaudējumus pamatlaikā. Tāpat viņiem ir viena tehniskā uzvara, jo no sacensībām izslēgta Ungārijas vienība Budapeštas Patriot.

Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik "Rīga" ar 26 punktiem 12 spēlēs atkritusi uz ceturto vietu, lai gan uzvaras gadījumā pret Junostj vismaz uz īsu laiku būtu ieņēmusi konferences līderes godu.

Pēc "Patriot" komandas izslēgšanas MHL regulārajā čempionātā palikušas 39 komandas no septiņām valstīm, kas sadalītas divās konferencēs un četrās divīzijās. Pēc regulārās sezonas izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras konferences 16 spēcīgākās vienības.

Trīs iepriekšējās sezonās Leonīda Tambijeva vadītā Rīgas komanda spēja iekļūt Harlamova kausa izcīņas turnīrā, tomēr allaž jau pirmajā kārtā zaudēja Mitišču Atlanti komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi