Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sabres bez apslimušā Girgensona negaidīti uzvar spēcīgo Bostonu

Bufalo Sabres komanda sestdien bez saslimušā latviešu hokejista Zemgus Girgensona sastāvā, Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē viesos ar 4:2 (0:0, 3:1, 1:1) uzvarēja Bostonas Bruins komandu.

Kā vēsta Bufalo komanda, tad Girgensons ir saslimis. Viņš nepiedalījās jau pirmspēles treniņā, tobrīd gan vienībai ziņojot, ka par latvieša spēlēšanu tiks lemts pirms mača. Tomēr beigās viņš tā arī netika iekļauts "Sabres" pieteikumā, izlaižot sesto spēli šajā sezonā.

"Sabres" šajā mačā pārtrauca "Bruins" vārtsarga Tūka Raska izcilo sēriju, jo viņš pamatlaikā piedzīvoja pirmo zaudējumu pēdējos 22 mačos. Rasks, kurš tika atzīts par NHL labāko spēlētāju decembrī, 21 spēlē pēc kārtas bija ticis pie punktiem, taču sestdien atvairīja 24 no 27 metieniem.

Diemžēl Bufalo komandai šajā mačā bija arī nepatīkami brīži, jo jau pirmajā trešdaļā ķermeņa lejasdaļu traumu guva vienības līderis Džeks Aikels, kurš laukumā neatgriezās.

Bufalo komanda izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, aizvadot teicamu otro periodu, kurā Evanders Keins, Skots Vilsons un Benuā Pulio panāca 3:1.

Noslēdzošās trešdaļas pēdējās minūtes sākumā Deivids Beikss starpību samazināja līdz minimumam, tomēr vēl pēc 30 sekundēm "Sabres" aizsargs Rasmuss Ristolainens raidīja ripu tukšos pretinieku vārtos, pieliekot mačam punktu.

Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts Pulio, bet otrās zvaigznes tituls tika Vilsonam, kurš šajā spēlē atzīmējās arī ar rezultatīvu piespēli.

"Sabres" pārtrauca Bostonas kluba četru uzvaru sēriju.

Girgensons šosezon 49 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -6.

Bufalo klubs ar 42 punktiem 55 spēlēs saglabā pēdējo, 16.vietu, Austrumu konferencē, bet "Bruins" ar 74 punktiem 53 mačos ir otrajā pozīcijā aiz Tampabejas "Lightning", kas savukārt ar 79 punktiem ir pirmajā vietā visā līgā.

Tikmēr "Sabres" kopējā vērtējumā ir pirmspēdējā pozīcijā, par sešiem punktiem apsteidzot tikai Arizonas "Coyotes" komandu.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs jau svētdien, kad mājās uzņems Kolorādo "Avalanche", bet otrdien Bufalo viesosies līgas līdervienība "Lightning".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi