Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Ābols: Necīnoties uzvarēt ir ļoti grūti

Kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piedzīvotā zaudējuma pamatā bijusi Latvijas kluba Rīgas Dinamo spēlētāju nepietiekamā pašatdeve un koncentrēšanās trūkums visa mača garumā, pēc cīņas atzina rīdzinieku galvenā trenera amata pienākumu izpildītājs Artis Ābols.

Kā zināms, Dinamo komanda kārtējā regulārā čempionāta mačā pirmdien ar rezultātu 1:3 (0:2, 1:1, 0:0) zaudēja Novokuzņeckas Metallurg vienībai, ciešot jau sesto neveiksmi pēc kārtas. 

Pēc spēles Rīgas vienības treneris Ābols sacīja, ka kārtējās neveiksmes pamatā bijis pašatdeves un pietiekamas koncentrēšanās trūkums. 

"Pirmajos divos zaudētajos vārtos pierādījās teiciens "neiemet tu, iemet tev". Tomēr tas nebija galvenais šodienas zaudējuma iemesls," sacīja Ābols. "Ja ikviens komandas spēlētājs nekoncentrējas no mača pirmās minūtes līdz pēdējai, tad uzvarēt ir grūti. Nav pat nozīmes, kurā pozīcijā atrodas pretinieku komanda. Ja necīnies par uzvaru, tad to neiegūsi." 

Tikmēr Metallurg komandas galvenais stratēģis Anatolijs Jemeļins uzteica savas vienības hokejistus par labi aizvadītu maču. "Puiši centās, cīnījās. Pēdējās trešdaļas beigās nopelnītie noraidījumu gan nedaudz izjauca spēles ritmu, bet kopumā esmu apmierināts," lakonisks bija Jemeļins.

Abas komandas pašlaik ir starp neveiksmīgākajām līgā - Rīgas Dinamo vienība piedzīvojusi zaudējumus pēdējās sešās spēlēs pēc kārtas, bet Novokuzņeckas komandas spēlētāji zaudējuši septiņās no deviņām šī gada cīņām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi