Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ābols: Nesākām spēli tā, kā vēlējāmies

Latvijas kluba Rīgas Dinamo zaudējuma iemesls Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret latvieša Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas Ak Bars komandu ir meklējams vājajā spēles sākumā, uzskata Dinamo galvenā trenera pienākumu veicējs Artis Ābols.

Kā zināms, Dinamo pirmajā spēlē pēc nacionālo izlašu pauzes savā laukumā trešdien ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja Ak Bars komandai, pirmos vārtus ielaižot jau mača 19.sekundē. Šis bija debijas mačs Dinamo vienības galvenā trenera pienākumu veicējam Ābolam.

"Nepratām spēli sākt tā, kā vēlējāmies. Pirmā trešdaļa padevās pasīva, bet spēlētāji izskatījās nobijušies. Šķita, ka viņi nezina, ko darīt," pēc spēles preses konferencē izteicās Ābols. "Atlikušo spēles daļu jau aizvadījām daudz labāk."

"Negūstot vārtus, uzvarēt ir grūti. Uz kaut ko cerēt liedza arī daudzie liekie noraidījumi trešajā trešdaļā," piebilda treneris.

Tāpat Ābols pauda uzskatu, ka hokejistu spēles izlases rindās pārtraukuma laikā nebija pluss, jo tika piedzīvoti zaudējumi, bet divos mačos tika gūti tikai divi vārti.

"Šobrīd visas komandas cīnās par punktiem, tāpēc šī izbraukuma ievadam gatavojāmies ļoti nopietni. Esmu ar to apmierināts," izteicās Ak Bars vienības galvenais treneris Valērijs Belovs.

Pēc šī mača piektdien Rīgas Dinamo savā laukumā uzņems Ņižņekamskas Ņeftehimik, bet pēc tam nākamajā trešdienā uzsāks izbraukuma sēriju, kurā atkal sacentīsies tieši ar Ak Bars un Ņeftehimik vienībām, kā arī Ufas Salavat Julajev.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi