Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ankipāns par incidentu: Komanda izlēma sodīt Voronkovu

Spēles sākumā notikušais incidents uz ledus, kad Reinis Lejnieks sita viesu uzbrucējam Dmitrijam Voronkovam, bija komandas lēmums, atmaksa par iepriekšējā spēlē savainoto Dinamo hokejistu, pēc mača preses konferencē paskaidroja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rīgas komanda ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā mājās ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) zaudēja Kazaņas "Ak Bars", piedzīvojot 12.neveiksmi pēc kārtas.

Vienīgos "Dinamo" vārtus guva Andris Džeriņš.

"Domāju, ka spēle bija laba. Vārtsargi nospēlēja lieliski. Gan mūs Timurs Biļalovs mača beigās izglāba, gan Andrejs Makarovs labi nospēlēja," pēc spēles teica "Ak Bars" vienības galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs. "Mēs uzvarējām, beigās spējām iemest to "golu", bet kopumā bija grūta spēle."

Ankipāns apsveica Kazaņas komandu ar uzvaru un bilda, ka laikam jau tā bija pelnīta. "Varbūt vienu divcīņu viņi vairāk beigās vinnēja, bet tā tas ir. Koncentrēšanās hokejā jābūt līdz galam, un pats galvenais ir divcīņa. Savā vārtu priekšā ir ļoti sāpīgi zaudēt minūti līdz spēles beigām. Absurds ir tādā brīdī pielaist šādu kļūdu, bet tā ir pieredze, un mēs ļoti dārgi maksājam par šādu pieredzi."

"Cīņa bija lieliska. Kārtējo reizi demonstrējām raksturu. Jā, palikām bez punktiem, bet jau kuro spēli varu teikt, ka puikas cīnās, cik var, un atdod maksimumu, un par to es viņiem esmu pateicīgs," kārtējo reizi pēc mača savas komandas hokejistus uzteica "Dinamo" treneris.

Atmaksājot par iepriekšējā savstarpējā spēlē notikušo Rīgas vienības spēlētāja savainošanu, uzbrukumu pretinieku hokejistam, kurš jau atradās uz ceļiem, mača sākumā veica Reinis Lejnieks, par to nopelnot 20+5+2 soda minūtes un uz ģērbtuvēm dodoties jau mača 65.sekundē.

"Komanda tā nolēma," komentēja Ankipāns. "Tāds ir hokejs. Voronkovs ir labs spēlētājs, kurš beigu beigās izrāva uzvaru. Viņš ļoti agresīvi uzvedās ne pirmo spēli."

Rīgas "Dinamo" ar 34 punktiem 56 mačos ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē, bet "Ak Bars" ar 85 punktiem 56 cīņās ir vadošā komanda Austrumos.

Pēc šī dueļa rīdziniekiem mājās vēl priekšā tikšanās ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist".

 

Top komentāri

Nūja
N
Pārāk švaki iedeva bietē, ja jau beigās iemeta golu. Vajadzēja tā adekvāti savainot.
Baltu dūre
B
Jāsoda ikviens vatenis, kurš parādās latviešu zemē !
alberts
a
Jā, Voronkovs atriebās daudz efektīvāk
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi