Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ar jauniem viesspēlētājiem un treneriem: Rīgas Dinamo sāk pārbaudes spēļu ciklu

Nomainījies galvenais treneris, un klāt nākuši pieci jauni viesspēlētāji no Ziemeļamerikas. Šonedēļ pirmo reizi spēļu režīmā būs iespēja izvērtēt Rīgas Dinamo 2017./2018. gada KHL sezonas sastāva modeli. No trešdienas līdz sestdienai Rīgas Dinamo spēlēs pārbaudes turnīrā Minskas kauss. Trešdien pulksten 15 spēle ar Jaroslavļas Lokomotiv.

Minskā pirmo reizi komandu vadīs jaunais galvenais treneris Sandis Ozoliņš ar saviem palīgiem Rodrigo Laviņu, Aleksandru Ņiživiju un Juri Klodānu. Uz Minsku ir devušies 28 hokejisti (divi vārtsargi, 10 aizsargi un 16 uzbrucēji): vārtsargi Jānis Kalniņš un Džastins Pīterss; aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Rolands Gritāns, Aleksandrs Jerofejevs, Renārs Kārkls, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Ēriks Ševčenko un Kristaps Zīle; uzbrucēji Oskars Batņa, Kirils Galoha, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Nikolajs Jeļisejevs, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Martins Lavrovs, Lūkass Lesio, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Juliāns Misjus, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Gunārs Skvorcovs. Treneri nolēmuši uz turnīru Minskā līdzi neņemt aizsargu Gunti Galviņu, kā arī uzbrucējus Māri Bičevski, Miku Indraši un Gintu Meiju. Smaga pleca savainojuma dēļ līdz decembrim nevarēs spēlēt uzbrucējs Georgs Golovkovs.

Galvenā interese turnīrā būs par pieciem jaunajiem leģionāriem Pītersu, Stoleriju, Kristo, Lesio un Makmilanu, jo no pagājušās sezonas ārzemniekiem komandā ir palicis tikai Gilīss. Minskas spēles īpaši svarīgas būs spēlētājiem ar pārbaudes līgumiem, piemēram, lietuviešu aizsargam Nerijum Ališauskam. Labrocis Ališausks itin labi sevi ir parādījis nometnē Valmierā. Jaunajiem spēlētājiem tā būs iespēja sevi apliecināt KHL līmenī. 18 gadu vecais uzbrucējs Emīls Ģēģeris iemeta divas ripas divpusējā spēlē Valmierā. Ja nu dubli izdodas atkārtot Minskā?

Visu rakstu lasiet trešdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi