Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Balcers pēc traumas aizvadījis pirmo treniņu ar Senators pamatsastāvu

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers pēc septembrī gūtā savainojuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē pēdējās nedēļas pavadījis treniņos, kuros savu sportisko formu viņš uzlabojis gan uz ledus, gan svaru zālē, Latvijas Televīzijas 7.kanāla raidījumam Sporta studija stāstīja pats uzbrucējs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Otavas Senators latviešu uzbrucējs Balcers savainojuma dēļ nevarēs spēlēt aptuveni vienu mēnesi. Balcers ķermeņa apakšdaļas traumā iedzīvojās septembra beigās notikušās pārbaudes spēles pirmajā periodā, kad pēc sadursmes ar pretinieku ieslīdēja bortā, laukumā vairs neatgriežoties.

"Vakar [ceturtdien] bija pirmā reize ar komandu uz ledus. Pirms tam jau kādu nedēļu trenējos, bet šī bija pirmā reize ar komandu," par atgriešanos treniņos raidījumam Sporta studija stāstīja Latvijas hokejists. "Patīkamas sajūtas. Motivācijai palīdz sezonas sākumā gūtā trauma."

"Šosezon nevienu spēli vēl neesmu aizvadījis, bet man tikai jādodas uz priekšu un jādomā pozitīvi, zinot, ka atgriežoties būšu stiprāks."

Hokejists arī nedaudz atskatījās savā ikdienā, kad ārstēja gūto savainojumu. "Sākumā viss bija mierīgi - strādāju trenažieru zālē ar svariem, bet pēdējās nedēļās uzlaboju savu fizisko kondīciju gan uz ledus, gan svaru zālē," stāstīja Balcers, kurš neslēpa, ka ļoti vēlas atgriezties laukumā. "Skatoties no augšas, gribas atgriezties laukumā. Tā arī patreiz ir mana vienīgā motivācija - doties laukumā un būt kopā ar komandas biedriem."

Tāpat uzbrucējs apsveica Elvi Merzļikinu ar debiju NHL, paužot pārliecību, ka vārtsargs sezonas turpinājumā demonstrēs stabilāku sniegumu.

"Apsveicu viņu ar debiju, lai arī spēle neizdevās tā, kā viņš to vēlējās. Tomēr tāda ir līga - jāsavāc galva un no jauna jāatrod koncentrācija," teica hokejists. "Es domāju, ka būs labi. Elvis tika nosūtīts uz Amerikas hokeja līgu, lai iegūtu spēļu praksi."

"Tāds kā Elvis nav neviens. Viņš visu pārdomās, iegūs skaidru galvu, un viss būs kārtībā."

Balcers pagaidām nav piedalījies jau 16 Otavas komandas spēlēs, bet paredzams, ka drīzumā viņš varētu atgriezties sastāvā.

22 gadus vecais uzbrucējs NHL debitēja iepriekšējā sezonā, 36 spēlēs gūstot piecus vārtus un veicot deviņas rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi