Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Balinskis atgriežas Panthers sastāvā uzvarā pār Blue Jackets

Latvijas hokejists Uvis Balinskis svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē atgriezās Floridas Panthers sastāvā un palīdzēja vienībai uzvarēt Kolumbusas Blue Jackets, kurai slimības dēļ nevarēja palīdzēt Elvis Merzļikins.

"Panthers" izbraukumā ar rezultātu 5:2 (2:1, 0:0, 3:1) pārspēja "Blue Jackets".

Balinskis, atgriežoties "Panthers" sastāvā pēc nedaudz vairāk kā divām nedēļām, uz ledus bija 14 minūtes un 31 sekundi, un atzīmējās statistikā ar vienu spēka paņēmienu un vienu bloķētu metienu, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajā trešdaļā pēc spēlētām 62 sekundēm Floridas komandu vadībā izvirzīja Gustavs Forslings.

Laukuma saimnieki panāca neizšķirtu sešas minūtes vēlāk, kad viesu vārtos ripu raidīja Jegors Činahovs, taču vēl 22 sekundes vēlāk Kārters Verhegī pārspēja mājinieku vārtsargu un atguva "Panthers" vienu vārtu pārsvaru.

Tuvojoties trešās trešdaļas izskaņai, "Panthers" vairākumu ar vārtu guvumu noslēdza Aleksandrs Barkovs un dubultoja Floridas komandas pārsvaru. 

Nepilnas četras minūtes pamatlaika beigām laukuma saimnieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un veiksmīgi izmantoja skaitlisko pārsvaru viesu aizsardzības zonā, kad vārtus guva Dmitrijs Voroņkovs un samazināja mājinieku deficītu līdz vienam precīzam metienam, taču pēc tam tukšos "Blue Jackets" vārtos ripu raidīja Metjū Tkačaks un Ētu Luostarinens, nodrošinot viesiem pārliecinošu uzvaru.

"Panthers" vārtus sargāja Entonijs Stolarcs, kurš tika galā ar 18 metieniem, kamēr Kolumbusas komandas vārtos Džets Grīvss atvairīja 32 metienus.

Floridas vienība ar 36 punktiem 27 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu, bet "Blue Jackets" ar 23 punktiem 30 mačos ierindojas 15.pozīcijā, apsteidzot tikai Otavas "Senators".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi