Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Baltkrievijas hokeja izlases galvenā trenera amatam virzīs Zaharovu

Baltkrievijas Sporta un tūrisma lietu ministrijas pārstāvju un Nacionālās olimpiskās komitejas speciālās komisijas kopīgajā sēdē pieņemts lēmums šīs valsts hokeja izlases galvenā trenera amatam rekomendēt Minskas kluba Junostj vadītāju Mihailu Zaharovu, ziņo izdevums Pressball.Paredzams, ka Zaharovu galvenā trenera amatā apstiprinās Sporta un tūrisma lietu ministrija un viņš būs valstsvienības vadītājs Vankūveras ziemas olimpisko spēļu turnīrā.

Zaharovs vairāk nekā desmit gadu ir Minskas Junostj komandas treneris. Četras reizes viņa vadībā klubs uzvarēja Baltkrievijas čempionātā (arī šogad), pa reizei ieguva sudraba un bronzas medaļas. 2007.gadā Zaharova vadībā Junostj hokejisti uzvarēja Kontinentālā kausa izcīņā.Iepriekš viņš jau strādājis ar Baltkrievijas izlasi, ieskaitot leģendāro 2005.gada kvalifikācijas turnīru Rīgā par ceļazīmi uz Turīnas ziemas olimpiskajām spēlēm, kad mājinieki divarpus minūšu laikā no 2:4 panāca 5:4 un izcīnīja pirmo vietu. Pēc šī turnīra Zaharovs iesniedza atlūgumu.Zīmīgi, ka oktobra sākumā Mihails Zaharovs tika apstiprināts Ukrainas hokeja valstsvienības galvenā trenera amatā un nākamā gada aprīlī vadīs komandu pasaules čempionāta 1.divīzijas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi