Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Baris ar ziemeļamerikāniskiem vaibstiem

Visvairāk aizokeāna hokejistu visā līgā. Kazahstānas komandā Astanas Baris spēlē pieci kanādieši un divi amerikāņi, bet kopējais rietumnieku skaits šosezon sasniedzis 11 spēlētājus. KHL čempionātā Rīgas Dinamo un Astanas Baris spēles sākums Arēna Rīga svētdien pulksten 17.

Līdzīgi kā Baltkrievijas kluba Minskas Dinamo gadījumā, arī par Baris vairs nevar teikt ka tā būtu savas valsts bāzes komanda. Pagājušajā sezonā komandas rezultatīvākais spēlētājs bija amerikānis Brendons Bočenskis un šoruden Barisleģions no aizokeāna uzbrieda līdz septiņiem spēlētājiem. Tiesa, saglabātas pārbaudītas vērtības. Vispirms jau Bočenskis, kā arī KHL trīs sezonu rezultatīvākais aizsargs Kevins Dalmans un vārtsargs Džefs Glass, kurš jau trešo sezonu sargāBaris vārtus. Jaunajā sezonā uzbrukumā ražīgākais ir čehs Kamils Kreps ar 8 (3+5) punktiem. Bočenskis gan aizvadījis tikai sešas spēles, kurās iekrājis 5 (1+4) punktus.

Astanas klubs un Severstaļ līgā ir aizvadījuši vismazāk - pa desmit spēlēm. Pēdējās četrās spēlēs Baris ir uzkāpis uz zaudējumu takas, piektdien zaudējot Atlant ar 0:2.

Pagājušajā sezonā Baris Austrumu konferencē ieņēma 7. vietu. Gagarina kausa izcīņas 1. kārtā Astana nespēja izrādīt sīkstu pretestības Ak Bars, zaudējot sēriju ar 0:4.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi