Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bārtulis nedaudz uzlabo savu tēlu Filadelfijas avīžnieku acīs

Latvijas olimpiskās hokeja izlases aizsargs Oskars Bārtulis otrdienas spēlē NHL kaut nedaudz reabilitējās Filadelfijas avīžniekiem, kas pēdējās nedēļas laikā ar nepārprotamiem mājieniem lika noprast, ka latvieša vieta būtu atpakaļ fārmklubā.Otrdienas spēlē viņa pārstāvētā Filadelfijas ''Flyers'' ar 5:3 uzvarēja Kolumbusas ''Blue Jackets'', bet Bārtulis tajā nopelnīja lietderības koeficientu +3,būdams laukumā, kad viņa komanda guva trīs vārtus.

Aizvadītās 34 spēlēs NHL tikai ceturto reizi Bārtuļa lietderības koeficients bija pozitīvs un pirmo reizi deviņās pēdējās spēlēs kopš 27. decembra. Turklāt vēl nekad pozitīvais koeficients Bārtulim nekad nebija bijis lielāks par +1. Viņam tas joprojām ir pārliecinoši sliktākais komandā - mīnus 14.Vēl pirms otrdienas spēles ''Philadelphia Inquirer'' norādīja, ka Bārtuļa lietderības pēdējās septiņās spēlēs vien ir -10 un parasti šādās reizēs aizsargs, kas nesen paņemts no fārmkluba, tiekot nosūtīts uz to atpakaļ.Spēlē pret ''Blue Jackets'' Bārtulis laukumā pavadīja 13 minūtes un 33 sekundes, izdarīja vienu metienu un veica vienu spēka paņēmienu, liecina NHL informācija. ''Flyers'' ar šo uzvaru pārtrauca divu zaudējumu sēriju.Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas ''Kings'' otrdien ar 1:5 savā laukumā zaudēja Sanhosē ''Sharks''. Ivanāns spēlēja piecas minūtes un 25 sekundes, izdarīja vienu metienu un izpildīja vienu spēka paņēmienu, kā arī nebija laukumā, kad tika gūti vai zaudēti vārti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi