Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bārtulis un Admiral Austrumu konferences sērijā pret Avangard panāk 2-2

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis un viņa pārstāvētā Vladivostokas Admiral komanda otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfinālā guva uzvaru pagarinājumā pret Omskas Avangard vienību, panākot izlīdzinājumu sērijā.

Admiral mājās svinēja uzvaru ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0), bet sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 2-2.

Avangard šajā mačā divas reizes spēja izvirzīties vadībā, taču abas reizes Admiral panāca izlīdzinājumu, savukārt uzvaras vārtus iemeta papildlaika 11.minūtē, kad precīzs no iemetiena apļa bija Džeimss Raits.

Viesiem abus vārtus guva Antons Burdasovs, kamēr Vladivostokas komandā izcēlās arī Maksims Kazakovs un Vladimirs Tkačovs, kurš tika arī pie rezultatīvas piespēles, bet divas reizes partneriem asistēja Šons Morisons.

Bārtulis spēlēja 23 minūtes un četras sekundes, divas reizes metot pa pretinieku vārtiem, bet ar rezultativitāti neizceļoties.

Šīs sērijas pirmajā mačā Avangard izcīnīja uzvaru trešajā pagarinājumā ar 2:1, bet piektdien Bārtulis izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tomēr atkal uzvaru mājās guva Avangard ar 6:3. Savukārt sērijas trešajā spēlē svētdien Vladivostokā Admiral tika pie pirmās uzvaras ar rezultātu 4:3.

Nākamais mačs starp komandām ceturtdien notiks Omskā, bet sestdien abas vienības atkal tiksies Vladivostokā.

Tikmēr citā otrdienas mačā pirmo zaudējumu sērijā cietusi pašreizējā Gagarina kausa īpašnieci Magņitogorskas Metallurg, kas viesos ar 1:3 (0:2, 1:1, 0:0) piekāpās Ķīnas vienībai Pekinas Kuņluņ Red Star. Tiesa, Magņitogorskas klubs sērijā tik un tā atrodas vadībā ar 3-1, bet nākamais mačs notiks jau šīs vienības laukumā.

Savukārt citā Austrumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā mačā Čeļabinskas Traktor viesos ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Kazahstānas klubu Astanas Baris, panākot izlīdzinājumu sērijā 2-2. Uzvaras vārtus pagarinājuma sestajā minūtē iemeta Aleksejs Petrovs.

Visbeidzot vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas konferences pusfinālā nonākusi Kazaņas Ak Bars, kas otrdien izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pārspēja Ufas Salavat Julajev, sērijā panākot 3-1. Nākamais šīs sērijas mačs, kas var būt pēdējais, notiks jau Kazaņā.

Savukārt Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas Dinamo ar 3-1 atrodas vadībā pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas Torpedo, ko vada Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns. LETA jau ziņoja, ka pirmdien sērijas ceturtajā spēlē Daugaviņš iedzīvojās rokas kaula lūzumā.

Savukārt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA ar 4-0 uzvarēja Maskavas apgabala Vitjaz, regulārā čempionāta uzvarētāji Maskavas CSKA ar 4-0 pieveica Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku Jokerit no Somijas, bet Jaroslavļas Lokomotiv ar 3-1 uzvar Baltkrievijas klubu Minskas Dinamo.

Kā zināms, Latvijas komanda Rīgas Dinamo savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palieka pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū. bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

Ziņa papildināta no 8.rindkopas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi