Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Beļavskis: Būs izmaiņas sastāvā

Treneris realitātes sajūtu nav zaudējis. Pašreizējā situācijā, kad Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā Prāgā ir divi zaudējumi un nākamā spēle ir ar ranga pirmo numuru Zviedriju, Aleksandrs Beļavskis visas darbības veic ar aprēķinu, lai optimālos virknējumus salipinātu uz turnīra svarīgākajām spēlēm.

Beļavskis gan strādā pēc principa, ka čempionāta gaitā ir jāgatavojas uz nākamo pretinieku, taču patur prātā arī stratēģiskais plāns. Spēlē ar Čehiju pasmagi klājās ne tikai trešajam un ceturtajam virknējumam, bet arī pirmajam uzbrucēju trijniekam. Maiņas motors bija Miķelis Rēdlihs, taču uz čehu fona īsti pamanāms nebija Roberts Bukarts, kurš šajā maiņā sevi ļoti labi apliecināja pārbaudes spēlēs ar Slovākiju. Apzinoties, ka pēc Zviedrijas spēles nākamie pretinieki būs slovāku vai zemāka līmeņa komandas, Beļavskis neplāno izdarīt izmaiņas Jāņa Sprukta trijniekā. Treneris nezaudē ticību, ka, iespējams, jau spēlē ar Šveici šis virknējums sevi apliecinās tikpat labi kā pirmajā pārbaudes spēlē Rīgā ar Slovākiju.

Izmaiņas būs trešajā un ceturtajā maiņā. Miks Indrašis svētdien trenējās jau ar pilnu jaudu un atzina, ka esot pilnībā gatavs spēlēt. Vingrinājumus Miks izpildīja kopā ar Armandu Bērziņu un Kasparu Saulieti. Ceturtajā maiņā trenējās: Gunārs Skvorcovs – Rodrigo Ābols – Lauris Bajaruns. Treniņā nepiedalījās Jānis Sprukts un Mārtiņš Cipulis, kuri apārstēja brūces. Visticamāk, Bērziņa maiņā iekļausies Indrašis, bet Cipulis spēlēs ceturtajā virknējumā kopā ar Ābolu un Skvorcovu. Treneri vēl domās, vai šādas maiņas izveidot, tāpēc Beļavskis uz jautājumu par iespējamajiem virknējumiem, svētdien atbildēja bez personāliju nosaukšanas, īsi un konkrēti atbildot. "Būs izmaiņas sastāvā."

Vārtsarga jautājums arī vēl ir atklāts. Visticamāk, pret zviedriem otrā iespēja Prāgā tiks dota Ervīnam Muštukovam.

Latvijas izlases ģenerālmenedžerim Mārim Baldoniekam nav dots mājiens, ka Kristapam Sotniekam varētu piešķirt vienas spēles diskvalifikāciju par pārkāpumu spēlē ar Čehiju pret Jakubu Klepišu. Laikam jau arī direktoriāta pārstāvji pēc video noskatīšanās sapratuši, ka sitiens ar nūju kājstarpē nebija apzināts, tomēr galīgā atbilde vēl nav saņemta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi