Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bikovs KHL nosauc par vairāku izlašu meistarības kalvi

Kontinentālā hokeja līga (KHL) ir kļuvusi par valstsvienību kalvi, kas vairākām nacionālajām izlasēm ļauj sasniegt augstāku meistarības līmeni pasaules čempionātā, uzskata Krievijas galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs.KHL ļauj iespēlēt izlases, tādēļ nav jābrīnās, ka Kazahstāna, Baltkrievija un Latvija līgā ir pārstāvēta ar saviem klubiem, stāstīja Bikovs.

Ieguvēji esot arī čehi, lai gan viņi KHL spēlē dažādos Krievijas klubos. Astanas "Baris" un Minskas "Dinamo" dalība KHL ceļ līmeni attiecīgi Kazahstānas un Baltkrievijas izlasēs, kas ir Krievijas pretinieces pasaules čempionāta pirmajā grupu kārtā, nešaubās Bikovs.Krievijas hokejistu nākamo pretinieci Baltkrieviju Bikovs nosauca par spēcīgu komandu, taču arī Kazahstāna esot cienīgs sāncensis. Otrdien krievi Kazahstānu uzvarēja ar 4:1.Bikovs uzskata, ka pasaules čempionātā Vācijā negaidītu rezultātu vairāk ir tādēļ, ka pieaudzis meistarības līmenis tādās "mazajās" hokeja valstīs kā Dānijā un Norvēģijā. Gan dāņi, gan norvēģi spēlē ātru un agresīvu hokeju, turklāt arī taktikas ziņā no citiem neatpaliek, sprieda Bikovs.Pasaules čempionātā Vācijā vēl atlicis aizvadīt pēdējās kārtas spēles pirmajos grupu turnīros, kuru noslēgumā kļūs zināmas komandas, kas turpinās cīņu par vietu ceturtdaļfinālos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi