Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Čehu hokejists Petružāleks pēc traģēdijas gatavs atgriezties KHL

Pazīstamais čehu uzbrucējs Jakubs Petružāleks pēc pērn notikušās traģēdijas, kurā mira viņa draudzene, paudis gatavību atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).Tiek vēstīts, ka interesi par hokejista pakalpojumiem izrādot četri KHL klubi.Jau iepriekš vēstīts, ka pagājušā gada rudenī hokejista draudzene Kateržina Netolicka, kura bija izveidojusi modeles karjeru, tika atrasta mirusi dzīvoklī Litvīnovas pilsētā Čehijā, kur mitinājās kopā ar Petružāleku.

Viņu atradis hokejista brālis. Pēcāk sportists lauza līgumu ar KHL komandu Jekaterinburgas Avtomobilist, bet sezonas izskaņu aizvadīja Litvīnovas Verva, kļūdams par Čehijas čempionu."Pēc šādas traģēdijas Petružāleks atgriezās pie ģimenes, bet pēc tam spēlēja Verva sastāvā, palīdzot klubam pirmo reizi 70 gadus ilgajā vēsturē kļūt par valsts čempionu," aģentūra R-Sport citē hokejista aģenta Vladimira Gudačeka teikto. "Tagad Jakuba plānos ir atgriezties KHL, bet interesi par viņu izrāda četri šī čempionāta klubi. Domāju, ka savu pēdējo vārdu šajā līgā viņš vēl nav pateicis."

Iepriekšējā sezonā Petružāleks spēlēja Kazaņas Ak Bars un Habarovskas Amur komandās, kuru rindās 54 spēlēs izcēlās ar 14 vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. KHL viņš spēlēja kopš 2011.gada, šajā laikā pārstāvot arī Maskavas klubu Dinamo.

Šosezon, pirmoreiz pārstāvot Avtomobilist komandu, 30 gadus vecais čehs 23 cīņās iekrāja četrus vārtus un 12 piespēles. Savukārt pēc tam Verva rindās Čehijas čempionātā viņš kopumā 44 spēlēs guva 20 vārtus un veica 17 rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā Petružāleks aizvadījis divas spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kā arī spēlējis citās Ziemeļamerikas līgās, Čehijā un Somijā. Kopā ar Čehijas izlasi viņš 2012.gadā izcīnīja pasaules čempionāta bronzas medaļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi