Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Čikāgas Blackhawks līderis Keins atzīts par NHL novembra labāko spēlētāju

Stenlija kausa pašreizējo īpašnieku Čikāgas Blackhawks uzbrucējs Patriks Keins atzīts par novembra spožāko zvaigzni NHL, vēsta līga. Vēl atzinību izpelnījušies Pitsburgas Penguins uzbrucējs Jevgēņijs Malkins un Minesotas Wild vārtsargs Džošs Hārdings.

Novembrī Keins palīdzēja komandai uzvarēt 12 no 15 spēlēm, pats gūstot deviņus vārtus (četri no tiem - uzvaras) un iekrājot 10 rezultatīvas piespēles. Keins tika pie punktiem 12 spēlēs pēc kārtas, kas ir garākā sērija viņa karjerā. Tikmēr Blackhawks izvirzījušies līgas kopvērtējuma galvgalī - 44 punkti 28 mačos.

Malkins kļuva par rezultatīvāko NHL hokejistu aizvadītajā mēnesī (4+21). Viņš guva vismaz vienu rezultativitātes punktu 14 no 15 spēlēm, bet mēneša pēdējos astoņos mačos iekrāja 17 punktus. Magņitogorskā dzimušā krieva 21 novembrī izdarītā rezultatīvā piespēle ir labākais rādītājs kalendārā mēneša laikā kopš 1996.gada, kad to pašu paveica leģendārais Veins Greckis. Malkina 35 rezultativitātes punkti (tai skaitā 28 piespēles) ir otrs labākais rādītājs līgā. Pirmais ir viņa komandas biedrs Sidnijs Krosbijs (13+23). Penguins ir Austrumu konferences vicelīderi - 28 spēlēs 37 punkti.

Hārdings Wild vārtos novembrī stājās 12 spēlēs, svinot astoņas uzvaras un vidēji mačā ielaižot 1.88 ripas. Tāpat kanādietis atvairīja 92,6% pretinieku metienu. Vidēji spēlē šosezon viņš ielaidis tikai 1.45 ripas, kas ir labākais rādītājs līgā, tāpat trīs mačos nosargājis vārtus neskartus. Wild komanda Rietumu konferencē pakāpusies uz 7.vietu - 37 punkti 29 spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi