Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Dārziņam sagrāve atgriešanās mačā; Kuldas Salavat Julaev uzveic M.Rēdliha Lokomotiv

Trešo uzvaru pēdējās četrās KHL regulārā čempionāta spēlēs trešdien savā laukumā izcīnīja Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas Salavat Julaev komanda, kas ar 3:1 pārspēja citu mūsu izlases hokejistu Miķeli Rēdlihu un Jaroslavļas Lokomotiv. Vēl vienā mačā pēc savainojuma izārstēšanas laukumā atgriezās Lauris Dārziņš, bet viņa pārstāvētā Čeļabinskas_ Traktor _komanda cieta sesto neveiksmi pēdējos septiņos mačos - 0:7 savā laukumā pret Sanktpēterburgas SKA.

Antons Babčuks un Aleksandrs Paņkovs līdz spēles 23.minūtei izvirzīja Ufu vadībā ar 2:0, bet Vadims Hlopotovs 32.minūtē samazināja starpību. Minimāls Salavat Julaev pārsvars saglabājās līdz pat mača izskaņai, kad ufiešiem trešo ripu jau tukšajā Lokomotiv cietoksnī sekundi pirms mača beigām raidīja Anti Pilstrēms - 3:1.

Kulda darbojās Ufas otrajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 16:35 minūtes un izceļoties ar četriem metieniem. Tikmēr Rēdliham, kurš spēlēja Lokomotiv vadošajā uzbrucēju trijniekā, 12:41 minūtes un viens metiens. Lokomotiv komandai tā bija jau trešā neveiksme pēc kārtas, kas seko pēc četru uzvaru sērijas. Savainots ir cits Jaroslavļā spēlējošais Latvijas hokejists Jānis Sprukts.

Tikmēr Laura Dārziņa atgriešanās nepalīdzēja Traktor komandai, kas ļoti smagi savu līdzjutēju priekšā piekāpās SKA - 0:7. Jau līdz mača vidum rezultāts uz tablo bija kļuvis 0:4, kas Traktor galvenajam trenerim Valerijam Belousovam lika izšķirties par vārtsarga Maikla Gārneta maiņu pret Vladislavu Fokinu. Atlikušajā laikā trīsreiz kapitulēja arī viņš, kamēr Iļja Ježovs SKA vārtos atvairīja visus 23 mājinieku metienus. SKA labā vārtus guva septiņi dažādi hokejisti.

Dārziņš Traktor otrajā uzbrucēju virknējumā uz ledus pabija 16 minūtes un 29 sekundes, izdarot četrus metienus (dalīts labākais rādītājs komandā). Latviešu uzbrucējs laukumā atgriezās pēc savainojuma dēļ izlaistām piecām spēlēm.

Austrumu konferences kopvērtējumā pērnie Gagarina kausa finālisti Traktor ieņem necilo desmito vietu - 18 punkti 15 mačos. Tikmēr Ufas komanda ar 30 punktiem 16 spēlēs ir ceturtā. Lokomotiv Rietumu konferencē ir desmitie ar 23 punktiem 17 spēlēs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi